• 97% slagingskans

 • In 3 minuten geregeld

 • No cure no pay

 • Kosteloze juridische procedure

 • Beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren

Toeristen met mondkapje kijken naar de kaart

Heeft u een corona-voucher ontvangen voor uw geannuleerde reis?

EUclaim staat voor u klaar!

Had u een vakantie geboekt en gaat deze niet door in verband met het coronavirus (COVID-19)? De kans is groot dat u een reisvoucher, ook wel corona-voucher genoemd, heeft ontvangen van de vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie. De voucher is op dit moment een veel besproken onderwerp bij consumenten, de overheid en reisbranche. EUclaim kan u tegen een vergoeding van €24,95 per boeking (mu.v. een rechtszaak) helpen met de corona-voucher voor uw geannuleerde reis. Hiervoor nemen wij al het werk voor u uithanden en krijgt u uiteindelijk alsnog uw geld terug!

Corona-voucher (COVID-19) ontvangen voor geannuleerde reis? Dit kan EUclaim voor u betekenen

Er heerst veel onduidelijkheid over de wettelijke regels van vouchers die worden uitgegeven door vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties bij het annuleren van vluchten en complete vakanties. ‘Hoe lang mag de voucher geldig zijn?’, ‘Moet ik hier altijd een nieuwe vakantie voor boeken?’ of ‘Hoe weet ik zeker dat de reisorganisatie mij de corona-voucher uit gaat betalen in geld?’, zijn allemaal vragen die spelen bij gedupeerde passagiers en reizigers. EUclaim weet als expert op het gebied van rechten van vliegtuigpassagiers en reizigers de antwoorden en kan u hierbij helpen! Meld uw voucher aan bij EUclaim en wij zullen uw voucher toetsen op wettelijkheid. Daarna zullen wij alle communicatie met de betreffende reisorganisatie op ons nemen en ervoor zorgen dat u uw geld terugkrijgt na het verlopen van de voucher. Deze service bieden wij aan op basis van €24,95 per boeking.

 

Update: begin december 2020 is bekend geworden dat de reisbranche gebruik gaat maken van een voucherbank. De precieze invulling van deze lening van de overheid is nog onduidelijk. De voucherbank moet er voor zorgen dat reizigers met een SGR-voucher hun geld terugkrijgen.

Waarom uw corona-voucher laten beheren door EUclaim?

EUclaim helpt al ruim 12 jaar gedupeerde vliegtuigpassagiers bij problemen met de vliegtuigmaatschappijen. Omdat de coronacrisis een groot effect heeft op complete vakanties van reizigers willen wij onze jarenlange juridische ervaring binnen de reisindustrie inzetten om gedupeerden te helpen. Dit houdt in dat wij naast de corona-vouchers van vliegtuigmaatschappijen ook de corona reisvouchers van reisorganisaties in behandeling nemen. In deze corona-situatie staan wij voor u klaar. Graag leggen wij uit wat u van ons kunt verwachten.

 • Wij controleren uw ontvangen voucher op wettelijkheid. Wanneer deze niet juist is zullen wij contact opnemen met de organisatie waar u geboekt heeft;
 • Wij beheren uw voucher en bewaken de vervaldatum;
 • Al het contact met de vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie omtrent uw voucher en het vervaltermijn zullen wij op ons nemen. U wordt hiervan op de hoogte gehouden via uw eigen online dossier;
 • Wij vertegenwoordigen alle reizigers die zich bij ons melden en zullen de overheid aanspreken op de werkwijze van de vliegtuigmaatschappijen en reisorganisaties;
 • Wanneer de vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie de voucherwaarde niet overmaakt in geld na het verlopen van de geldigheidsdatum, kunnen wij voor u een rechtszaak starten op basis van no cure, no pay.

 

Om bovenstaande voor u te regelen vragen wij €24,95 (m.u.v. de rechtszaak) per boeking en hebben wij enkel uw boekingsbevestiging en corona-voucher nodig.

Zo werkt het beheren van uw corona-voucher

 • Vul uw gegevens in en voeg uw boekingsbevestiging en corona-voucher toe;
 • U betaalt ons €24,95 per boeking;
 • Voor het behartigen van uw belangen vragen wij u een volmacht te ondertekenen;
 • U heeft meteen toegang tot uw eigen online dossier waar u alle communicatie kunt terugvinden;
 • Uw voucher wordt gecontroleerd op wettelijkheid;
 • Wij houden de vervaltermijn van uw voucher in de gaten;
 • Alle communicatie omtrent de voucher richting de vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie wordt door EUclaim verzorgd;
 • De vliegtuigmaatschappij of reisorganisatie betaalt na verloop van de voucher het geld uit of wij vragen u toestemming om namens u een rechtszaak te starten;
 • Wij zullen het geld van de voucher naar u overmaken. (In het geval van een rechtszaak houden wij bij succes een percentage van 25% van de voucherwaarde in.)

Meer weten over passagiersrechten en corona

 • 2020-03-11

  Vlucht geannuleerd door het coronavirus? Dit zijn je rechten

  De impact van het coronavirus is duidelijk merkbaar in de luchtvaart. De vraag naar vliegtickets neemt af, vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten en reisadviezen wijzigen dagelijks. Heb je een ticket geboekt naar een van de risicogebieden? Dan is de kans aanwezig dat jouw vlucht wordt geannuleerd. Wat zijn je rechten als jouw vlucht wordt geannuleerd vanwege het coronavirus? En wat als je pakketreis wordt geannuleerd?

  Op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het coronavirus? Lees dan ons meest actuele nieuwsitem over de situatie.

 • 2020-07-29

  Veelgestelde vragen over geannuleerde vlucht door coronavirus

  We zijn blij dat we de afgelopen maanden veel passagiers konden helpen bij het beantwoorden van uiteenlopende vragen rondom geannuleerde vluchten vanwege het coronavirus. We hebben een aantal veelgestelde vragen voor je gebundeld! Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem gerust door een reactie te plaatsen.

 • 2020-12-09

  Reisbranche krijgt steun door voucherfonds

  Op maandag 7 december 2020 is bekendgemaakt dat de reisbranche steun, in de vorm van een ‘voucherfonds’ krijgt. Het kabinet zal de reisbranche steunen door mogelijk honderden miljoenen euro’s aan leningen. Zo kunnen gedupeerde reizigers met een corona-voucher de waarde van hun voucher in geld laten uitkeren door reisorganisaties.