Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Problemen met uw vlucht?

Heeft u vertraging gehad of is uw vlucht geannuleerd? Of had u een ander vluchtprobleem? U kunt recht hebben op een vergoeding tot €600,- per persoon. EUclaim helpt u uw vergoeding te claimen. No cure, no pay.
Check uw vergoeding

750.389 tevreden passagiers

Wat als uw vlucht vertraagd of geannuleerd is ?

De meeste vluchten gaan netjes volgens planning. U heeft net die ene vlucht die daarvan afwijkt. Dat is balen! Natuurlijk wilt u weten wat u kunt doen bij een vertraging of annulering en of u misschien recht heeft op een vergoeding voor het ongemak en geleden tijdverlies.

EUclaim helpt passagiers met vluchtproblemen. Onze juristen geven u graag meer duidelijkheid en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Lees meer over wat u moet doen bij vluchtproblemen, wat uw rechten zijn en hoe u een claim kunt indienen.

Wilt u meer weten over wat u moet doen in uw specifieke situatie?

Ik heb problemen met mijn vlucht, vanwege:

Recente probleemvluchten waarbij u recht heeft op een vergoeding

Benieuwd of u een claim in kunt dienen? EUclaim heeft het eerste uitzoekwerk al voor u gedaan. In onze database verzamelen wij gedetailleerde vlucht, weer- en nieuwsgegevens. Daarmee kunnen we u direct aangeven of u een claim in kunt dienen voor uw vlucht.

De vluchten die recentelijk problemen hebben ervaren én die aan de voorwaarden voldoen om aanspraak te maken op een vergoedingen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

Staat uw vlucht hier niet tussen? Dat betekent niet dat u geen vergoeding kunt krijgen. Bovenstaand overzicht is slechts een selectie. U kunt zelfs tot 2 jaar na vluchtdatum een claim indienen.

Benieuwd of u met uw vlucht een claim in kunt dienen?

Geschreven door Tjitze Noorderhaven

Tjitze Noorderhaven is uitvoerend directeur bij EUclaim en is een bekende naam in de luchtvaartindustrie. Hij verschijnt al tientallen jaren in buitenlandse media.

Meer over Tjitze

Hulp nodig? Neem contact op

Heeft u uw antwoord niet gevonden? Of heeft u hulp nodig bij het indienen van uw claim? Wij helpen u graag verder!

Vragen? Chat of bel
Heeft u problemen gehad met uw vlucht? Check uw vergoeding