Luchthaven vertraging

Problemen met uw vlucht?

Had u problemen met uw vlucht, zoals een vertraging, een geannuleerde vlucht of gewijzigde vlucht? EUclaim strijdt voor de rechten van vliegtuigpassagiers en helpt u als gedupeerde vliegtuigpassagier te krijgen waar u recht op heeft.

Gelijk weten of u recht heeft op een vergoeding?

De meeste vluchten gaan netjes volgens planning. U heeft net die ene vlucht die daarvan afwijkt. Dat is balen! Natuurlijk wilt u weten wat u kunt doen in uw situatie en of u misschien recht heeft op een vergoeding voor het ongemak en geleden tijdverlies.

EUclaim helpt passagiers met vluchtproblemen. Onze juristen geven u graag meer duidelijkheid en zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Lees meer over wat u moet doen bij vluchtproblemen, wat uw rechten zijn en hoe u een claim kunt indienen.

Wilt u meer weten over wat u moet doen in uw specifieke situatie?

Ik heb problemen met mijn vlucht, vanwege:

Recente probleemvluchten waarbij u recht heeft op een vergoeding

Benieuwd of u een claim in kunt dienen? EUclaim heeft het eerste uitzoekwerk al voor u gedaan. In onze database verzamelen wij gedetailleerde vlucht, weer- en nieuwsgegevens. Daarmee kunnen we u direct aangeven of u een claim in kunt dienen voor uw vlucht.

De vluchten die recentelijk problemen hebben ervaren én die aan de voorwaarden voldoen om aanspraak te maken op een vergoedingen, hebben we voor u op een rijtje gezet.

Staat uw vlucht hier niet tussen? Dat betekent niet dat u geen vergoeding kunt krijgen. Bovenstaand overzicht is slechts een selectie. U kunt zelfs tot 2 jaar na vluchtdatum een claim indienen.

Benieuwd of u met uw vlucht een claim in kunt dienen?

Een claim indienen gaat als volgt

Wilt u graag de vergoeding krijgen voor uw vluchtprobleem, dan kunt u eenvoudig via deze website uw claim indienen. De juristen van EUclaim gaan er vervolgens voor u mee aan de slag.

Lees meer over onze service.

 • 2022-08-13 1:12

  Goed nieuws voor passagiers die hun vlucht misten door drukte bij security op Schiphol

  Passagiers die hun vlucht gemist hebben door de drukte bij de security op Schiphol krijgen hun kosten vergoed.

 • 2022-08-09 9:00

  Vertraging of een lange overstap, wat neem je mee?

  Reizen met het vliegtuig betekent ook moeten wachten. Uren wachten in de rij voor de incheckbalie. Wachten omdat jouw vlucht vertraging heeft. Wachten omdat je een lange overstap hebt op jouw reis. Allemaal situaties waarbij je lang moet wachten en verveling kan toeslaan. In de meeste gevallen heb je alleen jouw handbagage tot je beschikking. Wat kun je meenemen om verveling te voorkomen en de tijd door te komen?

 • 2022-08-02 14:12

  Luchtverkeersleiding Marokko staakt

  De luchtverkeersleiding in Marokko heeft aangegeven te gaan staken. De staking vindt vermoedelijk plaats van 3 augustus tot 18 augustus.
 • 2022-07-26 14:37

  Nieuwe staking: Lufthansa

  Wederom worden veel vakantiegangers gedupeerd door een staking. 27 juli legt het grondpersoneel van Lufthansa het werk neer.

Bekijk alle blogs > Bekijk all news >

Heeft u niet de informatie gevonden die u zocht?

Kijk of uw vraag niet al is beantwoord tussen de veelgestelde vragen, of neem contact op met ons over uw specifieke situatie.

13250 passagiers hebben EUclaim een score van 4,5 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 13.250 ervaringen