Luchthaven vertraging

Werk samen met EUclaim

Voor reisbureau’s, agentschappen, consumentenorganisaties en verzekeraars

Steeds meer mensen kiezen voor het vliegtuig wanneer ze moeten reizen. Deze trend zie je niet alleen bij vakantiegangers, maar ook bij reizen die gemaakt worden voor het werk. Dit betekent ook dat ermeer vluchten worden geannuleerd of te maken hebben met vertragingen. Wanneer dit uw klanten of medewerkers overkomt biedt EUclaim de oplossing! Al 740.466 gedupeerde passagiers hebben een vergoeding tot 600 euro per persoon ontvangen met onze hulp.

Wat EUclaim voor u kan betekenen

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis over Verordening 261/2004. Naast onze kennis maken wij gebruik van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij onze service kunnen aanbieden aan een diversiteit van klanten.

 • Reisorganisaties en reisagenten

  EUclaim kan een koppeling maken met uw boekingsysteem en hierdoor u laten weten welke klanten recht hebben op een vergoeding voor het tijdsverlies.  U of uw medewerkers kunnen gemakkelijk een claim indienen namens de klant. Zo ontzorgt u optimaal uw klant.

 • Verzekeraars

  EUclaim kan op basis van cessie claims voor vluchtvertragingen of annuleringen indienen namens verzekeraars.

 • Consumentenorganisaties

  EUclaim werkt samen met diverse consumentenorganisaties. Deze organisaties kunnen een calculator, geheel in eigen stijl, op de site plaatsen. Wij handelen de claim af en onderhouden het contact met de passagier.

 • Internationele organisaties

  Heeft u of werkt u voor een organisatie waarbij de medewerkers veel internationaal moeten reizen? Dan kan EUclaim voor u kijken welke medewerkers recht hebben op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies. Daarnaast kunnen wij deze vergoeding ophalen bij de vliegtuigmaatschappij.

Samenwerken met EUclaim

Wij hebben op dit moment € 139 miljoen aan vergoedingen opgehaald. Dit willen wij ook graag voor u en/of uw klanten doen. Twijfelt u wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Aanmelden samenwerking EUclaim

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om samen te werken en wat EUclaim voor u kan betekenen? Wij leggen u graag de mogelijkheden uit. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
Voornaam is een verplicht veld
Achternaam is een verplicht veld
Naam organisatie is een verplicht veld
Reserveringsysteem is een verplicht veld
E-mailadres is een verplicht veld
Telefoonnummer is een verplicht veld
Wij werken samen met diverse reserveringssystemen. Het kan dus zijn dat uw reserveringssysteem reeds een samenwerking heeft met EUclaim. Wij zullen u uiteraard informeren wanneer dit het geval is.
Uw aanmelding was succesvol
Aanmelden

Waarom samenwerken met EUclaim?

Geen risico voor de klant

Alleen wanneer wij succesvol zijn betaalt uw klant onze succesfee.

Neemt al het werk uit handen

Wij doen het werk, maar u blijft op de hoogte via uw online dossier.

Het meest ervaren in Nederland

Wij kunnen u en uw klanten als beste voorzien van advies.

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding