Over ons

De meeste ervaring in passagiersrechten

Is uw vlucht vertraagd of geannuleerd, heeft u uw aansluiting gemist of bent u geweigerd op uw vlucht? EUclaim zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft! Op basis van Verordening 261/2004 en onze unieke data, kunnen wij u het beste helpen met het verkrijgen van een vergoeding. Sinds 2007 hebben al 558.773 passagiers gebruik gemaakt van onze service.

Ontstaan van EUclaim

Vanaf de komst van Verordening 261/2004 houden vliegtuigmaatschappijen zich niet altijd aan deze wetgeving. Om deze reden is EUclaim in 2007 opgericht door Hendrik Noorderhaven. Op dat moment waren wij het enige bedrijf in Nederland dat zich op basis van no cure, no pay inzette voor Europese vliegtuigpassagiers. De beginjaren waren niet altijd gemakkelijk, omdat de vliegtuigmaatschappijen moesten wennen aan de komst van EUclaim. Door onze kwalitatief goede database en de standvastigheid van Hendrik, hebben wij nu een goede en bekende naam opgebouwd bij de vliegtuigmaatschappijen. Onze bekendheid en kennis zorgen ervoor dat wij bij juridische procedures nu een slagingspercentage van 97% hebben.

De data van EUclaim

Het ontstaan en het succes van EUclaim komt voort uit de uitgebreide en zelf ontwikkelde database van Lennoc Flight Intelligence. De toegang tot deze database onderscheidt ons van alle andere bedrijven in de wereld. Door de hoeveelheid gegevens die wij tot onze beschikking hebben, weten wij of u recht heeft op een vergoeding bij vertraging, annulering, omboeking of instapweigering. Vliegtuigmaatschappijen weten over welke data wij beschikken en dit zorgt ervoor dat wij sterk staan tegenover de vliegtuigmaatschappijen.

Wat houdt de database in?

Waarom uw claim indienen bij EUclaim?

Veel vliegtuigmaatschappijen houden zich nog steeds niet aan Verordening 261/2004 en beroepen zich vaak onterecht op een ‘buitengewone omstandigheid’. Dient u uw claim in bij EUclaim, dan staat u sterker in uw strijd en gaan wij zelfs, zonder bijkomende kosten, voor u naar de rechtbank. Wij hebben al €110,0 miljoen aan vergoedingen opgeëist voor gedupeerde vliegtuigpassagiers.

Claim uw vergoeding met EUclaim
Vragen? Chat of bel