Luchthaven vertraging

Perspagina

Voor mediaverzoeken, interviews, data en duiding

Deze pagina is bedoeld voor journalisten en vertegenwoordigers van de media. Heeft u een vraag, maar bent u geen journalist? Kijk dan op de contactpagina.

Iemand spreken voor een interview?

Wij spreken graag met journalisten over passagiersrechten of over het vliegverkeer. Is het voor een krantenartikel, televisie-, of radio-interview?

Neem dan contact met ons op via:

Afhankelijk van het verzoek, staan we u direct ter woord of brengen we u in contact met de juiste persoon binnen EUclaim. Wij kunnen ook op locatie of in de studio langskomen.

EUclaim in de media

Wij komen vaak in de media om duiding te geven over de rechten van passagiers. Ook helpen wij journalisten aan cijfers en data over de luchtvaart in Nederland, van een specifieke luchtvaartmaatschappij, over een bepaalde periode, of op maat.

Hieronder een selectie van EUclaim in de media.

Wij beschikken over een unieke database met allerlei data over het luchtverkeer. Mocht u op zoek zijn naar interessante cijfers, of leuke weetjes, neem dan contact met ons op.

U wordt te woord gestaan door een van onze woordvoerders.

Onze woordvoerders

  • Hendrik Noorderhaven - EUclaim

   Hendrik Noorderhaven

   CEO

  • Paul Vaneker - EUclaim

   Paul Vanaker

   Flight Intelligence

  • Lisanne Verbeek

   Persvoorlichter

Een van onze woordvoerders gesproken en op zoek naar een portretfoto? Gebruik bovenstaande afbeeldingen. U kunt ons logo hier downloaden. Wilt u ons logo gebruiken op een donkere achtergrond of een afbeelding? Download dan dit logo.

Als u het logo gebruikt, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte rondom het logo aanwezig is. Probeer minimaal dezelfde ruimte vrij te houden als de grootte van de letter l in het logo. Wijk niet af van het geboden kleurenschema.

Gebruik merknaam EUclaim

Wij zijn EUclaim. Niet eu-claim, EU-claim, EUClaim of EU claim. Gebruik simpelweg EUclaim. Dus de eerste twee letters zijn hoofdletters, terwijl claim met kleine letters geschreven dient te worden. Er hoort ook geen koppelteken of spatie in de merknaam.

Over EUclaim

EUclaim bestaat sinds 2007 in Nederland en heeft al ruim 700.000 passagiers succesvol mogen bijstaan. Hiermee is EUclaim de eerste onafhankelijke partij op het gebied van passagiersrechten (Verordening 261/2004) en het afhandelen van claims voor gedupeerde vliegtuigpassagiers. EUclaim is ook politiek nauw betrokken bij de ontwikkeling en handhaving van passagiersrechten. Om onze invloed bij de Europese Commissie in Brussel te vergroten heeft EUclaim, in samenwerking met andere claimorganisaties, in 2018 de lobbypartij APRA opgericht. 

Lees meer over EUclaim.

Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding