Vertraging met KLM?

Vind hier de vertraagde KLM (KL) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw KLM vlucht meer dan drie uur vertraging en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Geen probleem, EUclaim helpt u verder! Bekijk snel of uw vlucht in de lijst met KLM vertragingen, onderaan de pagina, staat.KLM (KL) vlucht vertraagd?

Controleer eenvoudig en snel of u recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon.

Recht op een vergoeding bij vluchtvertraging KLM

Uw rechten als vliegtuigpassagiers zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. Om recht te hebben op een vergoeding moet uw vertraagde vlucht aan een aantal punten voldoen:

KLM is een Europese vliegtuigmaatschappij, dus wanneer uw vlucht meer dan drie uur vertraging heeft en er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid, heeft u recht op een vergoeding die kan oplopen tot €600 per persoon.

Stel: u vliegt met KLM (KL) van New York naar Amsterdam. Wegens een technische mankement aan het vliegtuig vertrekt het vliegtuig een dag later dan gepland. Een technisch mankement is geen buitengewone omstandigheid. In deze situatie heeft u volgens Verordening 261/2004 dus recht op een vergoeding.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u bij uw vertraagde KLM vlucht recht heeft op een vergoeding wordt de hoogte van het bedrag bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Actuele KLM vertragingen

KLM voert dagelijks vele vluchten uit van en naar Nederland. Van Amsterdam naar Paramaribo (KL 713 en KL 714) en van Amsterdam naar Curaçao (KL 735 en KL 736) zijn de routes waarop KLM de meeste langdurige vertragingen heeft de afgelopen jaren. Om u altijd de meest actuele vertraagde vluchten met recht op vergoeding van KLM te laten hebben wij een lijst samengesteld. Deze lijst met KLM vluchten is samengesteld op basis van onze database. Dient u bij ons een claim in dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. EUclaim heeft een slagingspercentage van 97%.

Vertragingen bij KLM in oktober

Woensdag 4 oktober 2017 waren er drie vluchten van vliegtuigmaatschappij KLM (KL) die met meer dan drie uur vertraging aankwamen op hun eindbestemming. Passagiers van deze vluchten hebben recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverslies.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in bovenstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel