Vind hier de vertraagde KLM (KL) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw KLM vlucht meer dan drie uur vertraging en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Geen probleem, EUclaim helpt u verder! Bekijk snel of uw vlucht in de lijst met KLM vertragingen, onderaan de pagina, staat. Staat uw vlucht er niet bij? Check uw vluchtgegevens in de calculator en wij geven u gratis advies over waar u recht op heeft.

Actuele vertraagde KLM (KL) vluchten

In februari hadden een groot aantal KLM passagiers te maken met een langdurige vertraging. Passagiers op een KLM vlucht met meer dan drie uur vertraging hebben recht op een vergoeding tot €600 per persoon. Staat uw vlucht erbij dan kunt u een claim indienen.

Vertraagde KLM vluchten met recht op vergoeding in februari 2018:

Datum  Vluchtnummer Vertrek luchthaven Aankomst luchthaven Compensatie
2 februari KL888 Hongkong (HKG) Amsterdam Schiphol (AMS) €600 p.p.
2 februari KL1706 Madrid (MAD)  Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
3 februari KL1650 Venetië (VCE)  Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p. 
7 februari KL1350 Praag (PRG)  Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
7 februari KL643 Amsterdam Schiphol (AMS) John F. Kennedy (JFK) €600 p.p. 
11 februari KL1642 Florence Airport (FLR) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
11 februari KL9865 Oslo Airport (OSL) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
12 februari KL1188 Bergen Airport (BGO) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
12 februari KL867 Amsterdam Schiphol (AMS) Kansai International Airport (KIX) €600 p.p.
12 februari KL1674 Barcelona Airport (BCN) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
13 februari KL868 Kansai International Airport (KIX) Amsterdam Schiphol (AMS) €600 p.p.
13 februari KL1826 Berlin-Tegel Airport (TXL) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.

Op maandag 29 januari 2018 waren er drie KLM vluchten meer dan drie uur vertraagd. KLM had problemen op de route Amsterdam – Montréal. Ook de vlucht van Amsterdam naar New York kwam met meer dan drie uur vertraging aan. De reden die KLM opgeeft is een technisch mankement. Passagiers op de drie vertraagde KLM vluchten hebben recht op een vergoeding van maximaal €600 per persoon.

Vertraagde KLM vluchten van maandag 29 januari 2018:

Heeft u vluchtvertraging gehad met KLM? Check uw vlucht in onze calculator en wij geven u advies. Dient u uw claim in bij EUclaim dan nemen wij al het werk voor u uithanden op basis van no cure, no pay.

Check uw KLM vlucht

Recht op een vergoeding bij vluchtvertraging KLM

Uw rechten als vliegtuigpassagiers zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. Om recht te hebben op een vergoeding moet uw vertraagde vlucht aan een aantal punten voldoen:

KLM is een Europese vliegtuigmaatschappij, dus wanneer uw vlucht meer dan drie uur vertraging heeft en er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid, heeft u recht op een vergoeding, ofwel compensatie, die kan oplopen tot €600 per persoon.

Stel: u vliegt met KLM (KL) van New York naar Amsterdam. Wegens een technische mankement aan het vliegtuig vertrekt het vliegtuig een dag later dan gepland. Een technisch mankement is geen buitengewone omstandigheid. In deze situatie heeft u volgens Verordening 261/2004 dus recht op een vergoeding.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u bij uw vertraagde KLM vlucht recht heeft op een vergoeding kunt u een claim indienen. De hoogte van het te claimen bedrag wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Geld terug bij vertraging KLM 

KLM voert dagelijks vele vluchten uit van en naar Nederland. Van Amsterdam naar Paramaribo (KL 713 en KL 714) en van Amsterdam naar Curaçao (KL 735 en KL 736) zijn de routes waarop KLM de meeste langdurige vertragingen heeft de afgelopen jaren. Om u altijd de meest actuele vertraagde vluchten met recht op vergoeding van KLM te laten hebben wij een lijst samengesteld.  Deze lijst met KLM vluchten is samengesteld op basis van onze database. Dient u bij ons een claim in dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. EUclaim heeft een slagingspercentage van 97%.

Claim indienen voor vertraagde KLM vlucht

Heeft u vluchtvertraging gehad met KLM en wilt u een claim indienen? Controleer of uw vlucht in onze actuele lijst met vluchtvertragingen staat. Staat uw KLM vlucht er niet bij en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding, ofwel compensatie? Vul dan uw vluchtgegevens in en wij vertellen u waar u recht op heeft. Dient u uw claim in bij EUclaim dan nemen wij op basis van no cure, no pay al het werk voor u uit handen.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in bovenstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel