Vertraging met KLM?

Controleer eenvoudig en snel of u recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de vertraagde KLM (KL) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw KLM vlucht meer dan drie uur vertraging en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Geen probleem, EUclaim helpt u verder! Bekijk snel of uw vlucht in de lijst met KLM vertragingen, onderaan de pagina, staat. Staat uw vlucht er niet bij? Check uw vluchtgegevens in de calculator en wij geven u gratis advies over waar u recht op heeft.

Actueel: KLM vluchten vertraagd begin december 2018

In de maand december heeft vliegtuigmaatschappij KLM (KL) te maken gehad met meerdere lang vertraagde vluchten. Gedupeerde passagiers van deze vertraagde KLM vluchten hebben mogelijk recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies.

Vertraagde KLM vluchten met recht op vergoeding:

Datum Vluchtnummer Vertrekluchthaven Aankomstluchthaven Vergoeding
3 december 2018 KL1504 Valencia Airport (VLC) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250
3 december 2018 KL462  Ben-Gurion Airport (TLV) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €400
5 december 2018 KL1972 Boedapest Airport (BUD) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250
6 december 2018 KL1642 Florence Airport (FLR) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250
9 december 2018 KL1642 Florence Airport (FLR) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250
Check uw recht

Recht op een vergoeding bij vluchtvertraging KLM

Uw rechten als vliegtuigpassagiers zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. Om recht te hebben op een vergoeding moet uw vertraagde vlucht aan een aantal punten voldoen:

KLM is een Europese vliegtuigmaatschappij, dus wanneer uw vlucht meer dan drie uur vertraging heeft en er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid, heeft u recht op een vergoeding, ofwel compensatie, die kan oplopen tot €600 per persoon.

Stel: u vliegt met KLM (KL) van New York naar Amsterdam. Wegens een technische mankement aan het vliegtuig vertrekt het vliegtuig een dag later dan gepland. Een technisch mankement is geen buitengewone omstandigheid. In deze situatie heeft u volgens Verordening 261/2004 dus recht op een vergoeding.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u bij uw vertraagde KLM vlucht recht heeft op een vergoeding kunt u een claim indienen. De hoogte van het te claimen bedrag wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Geld terug bij vertraging KLM 

KLM voert dagelijks vele vluchten uit van en naar Nederland. Van Amsterdam naar Paramaribo (KL 713 en KL 714) en van Amsterdam naar Curaçao (KL 735 en KL 736) zijn de routes waarop KLM de meeste langdurige vertragingen heeft de afgelopen jaren. In het bestaan van EUclaim hebben wij al veel klachten over KLM ontvangen. Daarom hebben wij de meest actuele vertraagde vluchten met recht op vergoeding van KLM samengesteld in een lijst.  Deze lijst met KLM vluchten is samengesteld op basis van onze database. Dient u bij ons een claim in dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. EUclaim heeft een slagingspercentage van 97%.

Passagiers over de service van EUclaim

Claim indienen voor vertraagde KLM vlucht

Heeft u vluchtvertraging gehad met KLM en wilt u een claim indienen? Controleer of uw vlucht in onze actuele lijst met vluchtvertragingen staat. Staat uw KLM vlucht er niet bij en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding, ofwel compensatie? Vul dan uw vluchtgegevens in en wij vertellen u waar u recht op heeft. Dient u uw claim in bij EUclaim dan nemen wij op basis van no cure, no pay al het werk voor u uit handen.

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel