Vind hier de vertraagde KLM (KL) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw KLM vlucht meer dan drie uur vertraging en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Geen probleem, EUclaim helpt u verder! Bekijk snel of uw vlucht in de lijst met KLM vertragingen, onderaan de pagina, staat. Staat uw vlucht er niet bij? Check uw vluchtgegevens in de calculator en wij geven u gratis advies over waar u recht op heeft.

Actuele vertraagde KLM (KL) vluchten

In april heeft vliegtuigmaatschappij KLM al meerdere langdurig vertraagde vluchten gehad. Passagiers op een KLM vlucht met meer dan drie uur vertraging hebben mogelijk recht op een vergoeding tot €600 per persoon. 

Vertraagde KLM vluchten met recht op vergoeding in april 2018:

Datum  Vluchtnummer Vertrek luchthaven Aankomst luchthaven Compensatie
7 april KL702 Buenos Aires Airport (EZE) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €600 p.p.
8 april KL932 Dublin Airport (DUB) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.
8 april KL1424 Birmingham Airport (BHX) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.
8 april KL603 Amsterdam Schiphol Airport (AMS) Los Angeles International Airport (LAX) €600 p.p.
8 april KL1584 Bologna Airport (BLQ) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.
8 april KL604 Los Angeles International Airport (LAX) Amsterdam Schiphol (AMS) €600 p.p.
9 april KL1198 Stavanger Airport (SVG) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.
15 april KL1002 Heathrow Airport (LHR) Amsterdam Schiphol (AMS) €250 p.p.
19 april 2018 KL882 Hangzhou Xiaoshan International Airport (HGH) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €600 p.p.
24 april 2018 KL1874 Stuttgart Airport (STR) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.
25 april 2018 KL511 Amsterdam Schiphol Airport (AMS) Lungi International Airport (FNA) €600 p.p.
25 april 2018 KL1018 Heathrow Airport (LHR) Amsterdam Schiphol Airport (AMS) €250 p.p.

Heeft u vluchtvertraging gehad met KLM? Check uw vlucht in onze calculator en wij geven u vrijblijvend advies. Dient u uw claim in bij EUclaim dan nemen wij al het werk voor u uithanden op basis van no cure, no pay.

Check uw KLM vlucht

Passagiers over de service van EUclaim

Recht op een vergoeding bij vluchtvertraging KLM

Uw rechten als vliegtuigpassagiers zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. Om recht te hebben op een vergoeding moet uw vertraagde vlucht aan een aantal punten voldoen:

KLM is een Europese vliegtuigmaatschappij, dus wanneer uw vlucht meer dan drie uur vertraging heeft en er geen sprake is van een buitengewone omstandigheid, heeft u recht op een vergoeding, ofwel compensatie, die kan oplopen tot €600 per persoon.

Stel: u vliegt met KLM (KL) van New York naar Amsterdam. Wegens een technische mankement aan het vliegtuig vertrekt het vliegtuig een dag later dan gepland. Een technisch mankement is geen buitengewone omstandigheid. In deze situatie heeft u volgens Verordening 261/2004 dus recht op een vergoeding.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u bij uw vertraagde KLM vlucht recht heeft op een vergoeding kunt u een claim indienen. De hoogte van het te claimen bedrag wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Geld terug bij vertraging KLM 

KLM voert dagelijks vele vluchten uit van en naar Nederland. Van Amsterdam naar Paramaribo (KL 713 en KL 714) en van Amsterdam naar Curaçao (KL 735 en KL 736) zijn de routes waarop KLM de meeste langdurige vertragingen heeft de afgelopen jaren. Om u altijd de meest actuele vertraagde vluchten met recht op vergoeding van KLM te laten hebben wij een lijst samengesteld.  Deze lijst met KLM vluchten is samengesteld op basis van onze database. Dient u bij ons een claim in dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. EUclaim heeft een slagingspercentage van 97%.

Claim indienen voor vertraagde KLM vlucht

Heeft u vluchtvertraging gehad met KLM en wilt u een claim indienen? Controleer of uw vlucht in onze actuele lijst met vluchtvertragingen staat. Staat uw KLM vlucht er niet bij en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding, ofwel compensatie? Vul dan uw vluchtgegevens in en wij vertellen u waar u recht op heeft. Dient u uw claim in bij EUclaim dan nemen wij op basis van no cure, no pay al het werk voor u uit handen.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel