Vertraging met Transavia?

Vind hier de Transavia (HV) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Transavia (HV) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Transavia vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Transavia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.Mijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vertraagde Transavia (HV) vluchten op 13 september 2017

Op 13 september 2017 hadden passagiers van Transavia van of naar Barcelona te maken met een vertraging van meer dan drie uur. Zat u op vlucht HV 6790 van Barcelona (BCN) naar Eindhoven (EIN) of op vlucht HV 6789 van Eindhoven (EIN) naar Barcelona (BCN) dan heeft u recht op een vergoeding van €250 per persoon. Zat u op vlucht HV 5054 van Alicante (ALC) naar Rotterdam (RTM) van 13 september 2017 dan had u te maken met een nog langere vertraging. Doordat deze vlucht een afstand heeft van 1570 km heeft u recht op een vergoeding van €400 per persoon. 

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel