Vertraging met Transavia?

Vind hier de Transavia (HV) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Transavia (HV) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Transavia vlucht in de lijst staat onderaan deze pagina staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Transavia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.Mijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Wanneer heeft u recht op een vergoeding bij een vertraagde Transavia vlucht?

Sinds 2004 geldt in Europa Verordening 261/2004. In deze wetgeving worden uw rechten als vliegtuigpassagier beschermd wanneer u te maken heeft gehad met een vluchtvertraging. Om bij een vertraagde Transavia vlucht recht te hebben op een vergoeding moet de vlucht aan een aantal punten voldoen:

Wanneer er bij uw vlucht sprake is van een buitengewone omstandigheid heeft u helaas geen recht op een vergoeding. Bij een buitengewone omstandigheid heeft de vliegtuigmaatschappij geen invloed gehad op de ontstane problemen.

Waar heeft u recht op bij vluchtvertraging Transavia?

Wanneer uw vertraagde vlucht onder Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding, oftewel compensatie, voor het geleden tijdsverlies. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Vertraagde Transavia (HV) vluchten op 29 en 30 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 zou de vlucht HV 1287 KOS/Rhodos ‘s avonds vertrekken naar Amsterdam. Wegens een technisch mankement aan het vliegtuig heeft de vlucht een lange vertraging opgelopen. Vandaag, maandag 30 oktober 2017, wordt de vlucht rond 17.00 uur verwacht in Nederland. Op maandag 30 oktober zou de Transavia vlucht HV 5518 rond de middag aankomen op Amsterdam Schiphol Airport. De vlucht van Paphos (PFO) naar Amsterdam (AMS) is meerdere uren vertraagd en komt pas rond middernacht aan in Nederland. Passagiers op beide Transavia vluchten hebben recht op een vergoeding.

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel