Vind hier de Transavia (HV) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Transavia (HV) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Transavia vlucht in de lijst staat onderaan deze pagina staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Transavia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Actuele Transavia vluchtvertragingen van juni 2018

Afgelopen weekend had vliegtuigmaatschappij Transavia (HV) te maken met meerdere lange vertragingen. Op vrijdag 15 juni waren er drie vertraagde Transavia vluchten met recht op vergoeding. Zaterdag 16 juni was er een vlucht lang vertraagd. Gedupeerde passagiers van deze vluchten hebben recht op een vergoeding van maximaal €400 per persoon.

Transavia vluchten met recht op vergoeding:

Controleer uw recht

Passagiers over de service van EUclaim

Wanneer heeft u recht op een vergoeding bij een vertraagde Transavia vlucht?

Sinds 2004 geldt in Europa Verordening 261/2004. In deze wetgeving worden uw rechten als vliegtuigpassagier beschermd wanneer u te maken heeft gehad met een vluchtvertraging. Om bij een vertraagde Transavia vlucht recht te hebben op een vergoeding moet de vlucht aan een aantal punten voldoen:

Wanneer er bij uw vlucht sprake is van een buitengewone omstandigheid heeft u helaas geen recht op een vergoeding. Bij een buitengewone omstandigheid heeft de vliegtuigmaatschappij geen invloed gehad op de ontstane problemen.

Waar heeft u recht op bij vluchtvertraging Transavia?

Wanneer uw vertraagde vlucht onder Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding, oftewel compensatie, voor het geleden tijdsverlies. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Check uw vlucht

Passagiers van vlucht HV6630 van 12 februari 2018 hebben recht op vergoeding

Gisteren is de Transavia vlucht van Madeira naar Amsterdam (HV6630) met meer dan zeven uur vertraging aangekomen. De passagiers van deze vlucht kunnen een claim indienen voor een vergoeding van €400 per persoon voor het geleden tijdsverlies.

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel