Vertraging met Transavia?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Transavia (HV) vluchten met recht op een vergoeding

Was uw Transavia vlucht vertraagd? Kwam u uiteindelijk met meer dan drie uur vertraging aan? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Transavia (HV) vlucht in de lijst staat onderaan deze pagina staat. De actuele lijst met vertraagde vluchten van Transavia is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Vertraagde Transavia vlucht van Praag naar Eindhoven

Op vrijdag 7 december 2018 had vliegtuigmaatschappij Transavia (HV) een lang vertraagde vlucht. De vlucht HV 5236 vloog van Praag Airport (PRG) naar Eindhoven Airport (EIN). De passagiers van deze vlucht kwamen uiteindelijk met ruim 15 uur vertraging aan in Nederland. Passagiers van deze Transavia vlucht hebben recht op een vergoeding van €250 per persoon voor het tijdsverlies.

Dient u de claim in bij EUclaim dan nemen wij al het werk voor u uit handen. Onze service is geheel op basis van no cure, no pay.

Check uw recht

Wanneer heeft u recht op een vergoeding bij een vertraagde Transavia vlucht?

Sinds 2004 geldt in Europa Verordening 261/2004. In deze wetgeving worden uw rechten als vliegtuigpassagier beschermd wanneer u te maken heeft gehad met een vluchtvertraging. Om bij een vertraagde Transavia vlucht recht te hebben op een vergoeding moet de vlucht aan een aantal punten voldoen:

Wanneer er bij uw vlucht sprake is van een buitengewone omstandigheid heeft u helaas geen recht op een vergoeding. Bij een buitengewone omstandigheid heeft de vliegtuigmaatschappij geen invloed gehad op de ontstane problemen.

Passagiers over de service van EUclaim

Waar heeft u recht op wanneer uw Transavia vlucht vertraagd is?

Wanneer uw vertraagde vlucht onder Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding, oftewel compensatie, voor het geleden tijdsverlies. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Check uw vlucht

Geld terug bij vertraagde Transavia vlucht

Heeft u vertraging gehad met Transavia? Kwam u hierdoor met meer dan drie uur vertraging aan op de eindbestemming en heeft u hier een klacht over? De kans is groot dat u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies. Volgens Verordening 261/2004 hebben passagiers binnen Europa dan mogelijk recht op een vergoedig van maximaal €600 per persoon. Twijfels over u rechten? Vul dan de vluchtgegevens van uw vertraagde Transavia vlucht in en wij geven u direct een vrijblijvend advies. Wilt u zelf niet al het werk hebben rondom de claim? Dan kunt u de claim indienen bij EUclaim. Op basis van no cure, no pay nemen wij al het werk uit handen en gaan wij zelfs voor u naar de rechtbank.  EUclaim zorgt ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel