Is uw vlucht met easyJet geannuleerd?

Controleer eenvoudig of u recht heeft op een vergoeding. Wij geven u direct advies! Check uw vlucht

Vind hier de easyJet vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met easyJet geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Geen probleem, EUclaim helpt u verder! Bekijk dan snel of uw geannuleerde easyJet vlucht in de lijst onderaan deze pagina staat.

Uw rechten bij een geannuleerde easyJet vlucht

Het komt regelmatig voor dat vliegtuigmaatschappijen een vlucht annuleren. Waar u in deze situatie recht op heeft, is vastgelegd in Verordening 261/2004. Uw vlucht valt onder Verordening 261/2004 wanneer uw vlucht start in een EU-land of wanneer u vertrekt vanuit een EU-land, maar vliegt met een Europese vliegtuigmaatschappij. easyJet is een Europese vliegtuigmaatschappij, dus uw vlucht valt onder de Europese wetgeving.

Is uw easyJet (EZY/U2/EJU) vlucht geannuleerd en wilt u hierover een klacht indienen? Dan is het van belang wanneer u geïnformeerd bent over de annulering van uw vlucht:

Passagiers over de service van EUclaim

Corona-voucher ontvangen voor easyJet vluchtannulering? 

Dankzij het coronavirus heeft easyJet veel vluchten geannuleerd. Heeft u een corona-voucher van easyJet vanwege een vluchtannulering? EUclaim helpt u graag bij het controleren én beheren hiervan. Wij controleren de corona-voucher op de wettelijke regels, verzorgen de communicatie met easyJet en we zorgen ervoor dat u uw geld terugkrijgt na afloop van de voucher! Wilt u zich geen zorgen meer hoeven maken om uw corona-voucher? Maak dan gebruik van onze service!

Voucher beheer aanvragen

Een buitengewone omstandigheid bij geannuleerde vlucht

Het kan voorkomen dat easyJet een vlucht heeft geannuleerd wegens een buitengewone omstandigheid. U kunt hierbij denken aan stakingen van luchtverkeersleiders, slecht weer, terrorisme of extreme natuurverschijnselen. In deze situaties is er sprake van overmacht voor de vliegtuigmaatschappijen. Volgens Verordening 261/2004 heeft u dan geen recht op een vergoeding.

Stel: easyJet annuleert uw vlucht 5 dagen voor vertrek. Uw vervangende vlucht vertrekt op dezelfde dag als uw originele vlucht, maar de vlucht komt twee uur later aan dan uw originele vlucht. Er is geen specifieke reden voor de annulering. In deze situatie heeft u recht op een vergoeding.

Waar heeft u recht op bij een geannuleerde vlucht van easyJet?

Wanneer uw easyJet vlucht geannuleerd is en u niet op tijd bent geïnformeerd heeft u recht op een vergoeding, oftwel compensatie. De hoogte van het bedrag wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Check uw vlucht

Recent geannuleerde easyJet vluchten

De actuele lijst met probleemvluchten van easyJet (EZY/U2/EJU) is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Recent geannuleerde vluchten easyJet

Vragen? Chat of bel