Vind hier de Ryanair (FR) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Ryanair meer dan drie uur vertraging? Een langdurige vertraging is nooit leuk, maar EUclaim staat voor u klaar. Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor uw vertraagde vlucht? Bekijk dan of uw vlucht in de lijst onderaan deze pagina staat . De lijst met actuele vertraagde vluchten van Ryanair (FR) is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Heeft u recht op een vergoeding bij een vertraagde Ryanair vlucht?

Komt u met meer dan drie uur vertraging aan op uw eindbestemming? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding, oftwel compensatie. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. Uw rechten als vliegtuigpassagier zijn vastgelegd in Verordening 261/2004. In deze wetgeving staan een aantal punten waaraan uw vlucht moet voldoen om in aanmerking te komen voor de vergoeding:

Er zijn ook situaties waarin u helaas geen recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies. U moet hierbij denken aan buitengewone omstandigheden als stakingen van de luchtverkeersleiding, natuurrampen en slecht weer.

Stel: U vliegt met Ryanair van Eindhoven Airport naar Malaga. Wegens slecht weer in Eindhoven loopt uw vlucht 4 uur en 15 minuten vertraging op. Slecht weer wordt gezien als een buitengewone omstandigheid en daarom heeft u geen recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies.

Wat is de hoogte van de vergoeding?

Valt uw vluchtvertraging onder de Verordening 261/2004? U heeft dan recht op geld terug. De hoogte van die vergoeding is vastgelegd in de Verordening en wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Geld terug bij vlucht FR 9272 van 20 december 2017

De Ryanair vlucht van vandaag, 20 december 2017, is langdurig vertraagd. De vlucht van Eindhoven Airport (EIN) naar Stansted Airport (STN) loopt meer dan drie uur vertraging op. De passagiers op deze vlucht hebben recht op een vergoedign van €250 per persoon!

Claim indienen voor uw vertraagde Ryanair vlucht

Staat uw vlucht niet in onderstaande lijst? Dan kunt u altijd uw vluchtgegevens controleren in onze calculator. Wij geven u direct advies over uw rechten. Dient u uw claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Check uw vlucht

Recent vertraagde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vertraagde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel