Luchthaven vertraging

Trustpilot reviews

Dit zeggen passagiers over onze service

Bekijk alle Trustpilot reviews
 • Geschreven door Alberta van der Wal op 20 juli 2022

  Al met al heeft het meer dan een jaar…

  Al met al heeft het meer dan een jaar geduurd, maar het is EUclaim gelukt om het geld van onze vliegtickets terug te krijgen!
 • Geschreven door Mevr. Moerman-Hania, Bauwien op 20 juli 2022

  Ik ben goed geholpen door EU Claim,het…

  Ik ben goed geholpen door EU Claim,het heeft 3jaar geduurd,ik bedank ze voor de goede service. Baukje
 • Geschreven door Quint op 20 juli 2022

  Goede service, vriendelijk en updates.

  We hoorde van EUclaim toen we in 2021 gestrand waren op Rhodos. Iedereen in de bus vulde meteen het formulier in om geld terug te krijgen van Corendon. EUclaim heeft dit heel goed aangepakt! Elke keer statusupdates via de mail. Uitgebreide uitleg bij elk bericht. Even inloggen en documenten of gegevens invullen en je was een stap verder. Natuurlijk gaat er veel tijd in zitten achter de schermen en je moet soms maanden wachten, maar dit ligt ook aan (in ons geval) Corendon. Mocht het ooit voorkomen dat we weer problemen hebben met vluchten of maatschappijen, dan mailen we EUclaim meteen! Uiteraard draag je een % bedrag af aan EUclaim wat zonde lijkt. Maar ze leveren wel goed werk👌🏼
 • Geschreven door Jelle Siegersma op 19 juli 2022

  Onvolledige informatie over provisie en kosten…

  Informatie over afwikkeling en kosten zijn onvolledig. Eu-claim is snel met aangeven dat zij 30% krijgen bij een positieve afhandeling van de claim. Wat even vergeten wordt te melden dat zij ook ruim 10% administratie kosten rekenen. Dit je ruimste diefstal. Heb jij een vertraagde vlucht of een technische storing waardoor je recht hebt op een vergoeding, behandel de claim zelf met de vliegmaatschappij. Voor EU claim geldt het gezegde “de een zijn dood is de ander zijn brood”
 • Geschreven door Ester op 19 juli 2022

  Zeer aan te raden!

  De hele procedure is heel professioneel! Met succes! Kan ze zeer aanraden!
 • Geschreven door Willem Heijster op 19 juli 2022

  Extra vakantiegeld.

  Vorig jaar hebben wij een dag vertraging gehad vanuit onze vakantiebestemming in griekenland en in het vliegtuig terug naar Nederland hoorde ik mensen in het vliegtuig praten over EUClaim. Ik heb toen ook onze gegevens ingevuld zonder echte verwachtingen. Je betaalt pas als ze de claim gehonoreerd hebben gekregen. Dan betaal je ook wel relatief een hoge fee, maar weet zeker dat ons dit zelf niet was gelukt gezien de reacties van de airline. precies een jaar later ontvangen wij hierdoor een mooie niet verwachte extra vakantiebijdrage die wij(overigens weer bij dezelfde) gaan uitgeven. dikke aanrader.
 • Geschreven door M. Swinkels op 19 juli 2022

  Super handige site

  Super handige site, gebruiksvriendelijk. Snelle afwikkeling, top!
 • Geschreven door Willem Reedijk op 19 juli 2022

  Wij.zijn zeer tevreden over Euclaim.ze…

  Wij.zijn zeer tevreden over Euclaim.ze hebben ons goed geholpen en zijn tot het einde door gegaan met de claim waardoor we een redelijk bedrag hebben terug gehad ondanks het dwars zitten van de des betreffende vliegtuigmaatschappij.wij zijn zeer tevreden !
 • Geschreven door Pauline Mol op 19 juli 2022

  Nergens omkijken naar

  Prima geregeld, super professioneel bedrijf. Hun commissie is wat aan de hoge kant maar daar teken je voor. Je hebt immers nergens omkijken naar en wordt steeds keurig op de hoogte gehouden van de status van je claim. Toch prettig om nog een leuk bedrag terug te krijgen want het was echt een drama met deze vliegtuigmaatschappij.
 • Geschreven door Melanie op 19 juli 2022

  Ik zou EUclaim aan iedereen aanraden

  Ik zou EUclaim aan iedereen aanraden. Ze zorgen voor een hele duidelijke en goede communicatie. Na een jaar strijden is het hen gelukt om de vliegtuigmaatschappij aansprakelijk te stellen. Als we dit zelf hadden moeten doen was het nooit gelukt aangezien de eerste paar keren de claim was afgekeurd. Wij zijn er blij mee

Heeft u te maken gehad met een vluchtvertraging?

Controleer eenvoudig of u recht heeft op een vergoeding

Check uw vlucht