luchthaven vertraagd

Trustpilot reviews

Dit zeggen passagiers over onze service

Bekijk alle Trustpilot reviews
 • Geschreven door Arthanja op 07-05-2021

  Ze hebben ons super goed geholpen

  Ze hebben ons super goed geholpen! wij hadden extra kosten voor vliegtickets, omdat een uur van te voren onze vlucht niet meer ging en we zelf nieuwe tickets moesten kopen, waarbij de vliegtuigmaatschappij ons niet hielp. Maar we hebben de kosten terug gekregen, super bedankt voor alles! Zonder jullie was het niet gelukt.
 • Geschreven door Loortje op 06-05-2021

  Keurige afhandeling!

  Gedurende het gehele traject werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van mijn claim. Uiteindelijk is de claim succesvol afgerond en het geld stond binnen 1 dag op mijn rekening.
 • Geschreven door vd Zanden op 06-05-2021

  Na lange tijd tevreden

  Het heeft even (lees 5 jaar) geduurd maar dan hebben we uiteindelijk toch het geld terug gekregen waar we recht op hadden. In het begin kregen we goede info, later verwaterde dit en ineens kregen we het geld terug. Ze stelden ons wel steeds op de hoogte wanneer er nieuws was en fijn dat er na al die tijd toch nog iets goeds uit gekomen is.
 • Geschreven door Jan op 05-05-2021

  Goed geregeld

  Goed geregeld. Geen omkijken naar.
 • Geschreven door Yanick B. op 05-05-2021

  Perfect geholpen

  Perfect geholpen. Goede communicatie
 • Geschreven door Maarten op 04-05-2021

  Nuttige service voor benadeelde consumenten

  Na 2 jaar en 7 maanden heeft EU claim het voor elkaar gekregen dat we gecompenseerd zijn voor de extra kosten die we moesten maken na een geannuleerde vlucht van Ryanair. Dat hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen. Ze communiceren steeds goed over de status van de claim en welke stappen ze gaan ondernemen. Ik kan alleen maar positief zijn over hun werkwijze.
 • Geschreven door Reyn Z op 04-05-2021

  EuClaim heeft voor mij een claim…

  EuClaim heeft voor mij een claim afgehandeld. Het duurde lang maar men bleef volhouden. Een kleine 3 jaar was nodig maar het is ze gelukt.
 • Geschreven door Gert op 04-05-2021

  Onmisbare hulp in een claim tegen een luchtvaartmaatschappij

  Ze bekijken eerst of het een haalbare zaak is; als ze het accepteren, zetten ze echt hun tanden erin. Het hele proces heeft 2 1/2 jaar geduurd, maar we hebben uiteindelijk uitbetaald gekregen, hoewel ik het zelf al opgeven had. Gedurende het proces was er heldere communicatie en werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit had ik zonder hun hulp nooit kunnen doen, laat staan winnen.
 • Geschreven door Sultan op 04-05-2021

  Victory

  Na 2,5 jaar is het ze gelukt de claim te laten uitbetalen! Super blij mee!! Beetje jammer alleen dat ze 40% zelf houden. 🙂
 • Geschreven door Marianne op 04-05-2021

  Aanhoudend en volhardend

  Sinds januari 2018 in behandeling bij EUclaim Nooit meer gedacht dat er nog betaald zou worden door de vliegtuigmaatschappij, maar vorige week toch geld ontvangen Dit dankzij EUclaim
Heeft u te maken gehad met een vluchtvertraging?

Controleer eenvoudig of u recht heeft op een vergoeding

Check uw vlucht
Vragen? Chat of bel