Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Was uw vlucht van of naar Rotterdam Airport vertraagd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon.
Check uw vlucht

Vind hier de vertraagde vluchten met recht op een vergoeding

Vloog u met vertraging van of naar Rotterdam Airport en kwam u met meer dan drie uur vertraging aan? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Rotterdam Airport in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met actuele vertraagde vluchten van en naar Rotterdam Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Vliegveld Rotterdam

Rotterdam Airport is de tweede regionale luchthaven van Nederland. Sinds 2010 heet het vliegveld officieel Rotterdam The Hague Airport. Deze naam wordt voornamelijk in het buitenland gebruikt. Vliegveld Rotterdam heeft slechts een start- en landingsbaan, maar deze kan afhankelijk van de windrichting in zowel noordoostelijke als zuidwestelijke richting gebruik worden. De baan ligt wat verder van de vertrek- en aankomsthal en daarom worden passagiers per bus naar het vliegtuig gebracht.

Rotterdam Airport aankomst en vertrek

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Heeft u gevlogen vanaf of naar Rotterdam Airport en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst met vertraagde vluchten staat.

Recent vertraagde vluchten

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Was uw vlucht vertraagd? Check uw vergoeding