Vertraging met Corendon Dutch Airlines?

Vind hier de Corendon Dutch Airlines vluchten met recht op een vergoeding

Kwam uw vlucht met Corendon Dutch Airlines met meer dan drie uur vertraging aan op de eindbestemming? Weet u niet zeker of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Geen probleem. Bekijk snel of uw vertraagde Corendon Dutch Airlines vlucht in lijst met vertraagde vluchten staat. De actuele lijst vindt u onderaan de pagina. Staat uw vlucht er niet bij? Controleer dan uw vlucht en wij geven u graag advies over uw rechten.Uw Corendon Dutch Airlines vlucht vertraagd?

Controleer eenvoudig en snel of u recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon.

Recht op een vergoeding bij vluchtvertraging Corendon Dutch Airlines

Waar u als Europese vliegtuigpassagier recht op heeft is vastgelegd in Verordening 261/2004. Uw vlucht valt onder Verordening 261/2004 wanneer uw vlucht met Corendon Dutch Airlines: 

U vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. Wanneer er bij uw vlucht sprake was van een buitengewone omstandigheid heeft u geen recht op een vergoeding. Een buitengewone omstandigheid is een situatie waarbij de vliegtuigmaatschappij niet verantwoordelijk is voor de ontstane vertraging. 

Stel: u vliegt met Corendon Dutch Airlines van Norwich naar Amsterdam. In Norwich is er dichte mist waardoor het zicht te slecht is om op te stijgen. Slechte weersomstandigheden worden gezien als buitengewone omstandigheid. In deze situatie heeft u volgens Verordening 261/2004 dus geen recht op een vergoeding.

Vertraagde vluchten bij Corendon Dutch Airlines in juni 2017

In de laatste vier dagen van de maand juni heeft Corendon Dutch Airlines veel technische problemen gehad. Dit heeft grote gevolgen gehad voor de passagiers. 16 vluchten van de vliegtuigmaatschappij liepen een vertraging op van meer dan drie uur. Gedupeerde passagiers van deze vluchten hebben recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies. 

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u bij uw vertraagde Corendon Dutch Airlines vlucht recht heeft op een vergoeding, wordt de hoogte van het bedrag bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Recent vertraagde vluchten

Vragen? Chat of bel