Vertraging met Corendon Turkish Airlines?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Corendon Turkish Airlines (CAI) vluchten met recht op een vergoeding

Had uw vlucht met Corendon Turkish Airlines (CAI) meer dan drie uur vertraging? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies? Bekijk dan snel of uw vertraagde Corendon Turkish Airlines vlucht in de lijst met actuele probleemvluchten staat. Deze lijst met vertraagde vluchten van Corendon Turkish Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Geld terug bij vertraagde vlucht van Corendon Turkish Airlines

Is uw Corendon Turkish Airlines (CAI) vlucht vertraagd en bent u daardoor met meer dan drie uur vertraging aangekomen op de eindbestemming? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Volgens Verordening 261/2004 hebben gedupeerde passagiers bij een vertraagde vlucht recht op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon! Om in aanmerking te komen voor de vergoeding moet uw vlucht voldoen aan een drietal punten:

Wanneer u vanaf Nederland vliegt met Corendon Turkish Airlines heeft u mogelijk recht op een vergoeding bij een vluchtvertraging. Vliegt u vanaf Turkije terug naar Nederland en heeft uw vlucht meer dan drie uur vertraging, dan heeft u helaas geen recht op een vergoeding. 

Stel: U bent op vakantie geweest in Turkije en vliegt met Corendon Turkish Airlines (CAI) terug naar Schiphol. Wanneer u op de luchthaven van Ankara aankomt krijgt u te horen dat uw vlucht is vertraagd met 4,5 uur wegens slecht weer. U heeft in deze situatie om twee redenen geen recht op een vergoeding: er is sprake van slecht weer en u vliegt vanuit een niet EU-land met een niet Europese vliegtuigmaatschappij.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer uw vlucht onder Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding. Deze kan oplopen tot €600 per persoon. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht.

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Check uw vlucht

Ontvang vergoeding voor uw vertraagde Corendon Turkish Airlines vlucht

Heeft u vertraging gehad met Corendon Turkish Airines en wilt u weten of uw recht heeft op een vergoeding? Controleer of uw vlucht in onderstaande lijst staat of vul uw vluchtgegevens in onze calculator in. Wij geven u direct gratis advies over uw rechten. Dient u uw claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Onze service is op basis van no cure, no pay. U loopt dus geen enkel risico.

Recent vertraagde vluchten Corendon Turkish Airlines

Vragen? Chat of bel