Vertraging met TUI?

Controleer eenvoudig of u recht heeft op een vergoeding. De vergoeding voor uw vluchtvertraging kan oplopen tot €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de vertraagde TUI vluchten (OR, X3 of JAF) met recht op een vergoeding

Heeft u gevlogen met TUI fly van of naar Nederland (OR), Duitsland (X3) of België (JAF) en kwam u met vertraging aan? Wanneer uw aankomstvertraging drie uur of meer was heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Op basis van uw vluchtgegevens geeft EUclaim u vrijblijvend advies over uw rechten. U kunt de recente vertraagde vluchten van TUI fly vinden onderaan de pagina of check uw vluchtgegevens in onze calculator.

Met welke TUI ­maatschappij vloog u?

TUI Nederland (OR) TUI België (JAF) TUI Duitsland (X3)

Uw rechten bij een vertraagde TUI vlucht

De rechten van vliegtuigpassagiers worden sinds 2005 beschermd door Verordening 261/2004. Om als gedupeerde passagier recht te hebben op een vergoeding moet uw vlucht aan de regels van de Verordening voldoen:

Vliegtuigmaatschappij TUI vliegt vanaf meerdere landen, onder andere Nederland, Duitsland en België. Vliegt u vanaf of naar deze landen met TUI dan valt uw vlucht onder Verordening 261/2004. Onder een buitengewone omstandigheden worden situaties bedoeld waarin de vliegtuigmaatschappij geen invloed op heeft. U kunt hierbij denken aan staking van derden, slechte weersomstandigheden en noodlandingen.

Stel: U vliegt van Amsterdam naar Ibiza met TUI fly (OR). Wanneer u op de luchthaven aankomst heeft u vlucht een vertraging van ruim zes uur. De vertraging wordt veroorzaakt door een technisch mankement. Dit is geen buitengewone omstandigheid en daarom heeft u recht op een vergoeding.

Uw vergoeding bij een TUI fly vertraging

De hoogte van de vergoeding ligt vast in Verordening 261/2004. Het zijn vaste bedragen op basis van de afstand van de vlucht. De ticketprijs heeft geen invloed op de u te ontvangen vergoeding. Wanneer uw claim onder de regels van Verordening 261/2004 voldoet heeft u mogelijk recht op een vergoeding van €250, €400 of €600 per persoon.

Recht op vergoeding

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Check uw TUI vlucht

Claim uw vergoeding bij vertraging TUI fly

Heeft u recht op een vergoeding voor uw TUI fly vertraging? Wanneer u de claim indient bij EUclaim nemen wij al het werk voor u uit handen op basis van no cure, no pay. Met de service van EUclaim loopt u geen enkel risico. Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Vul dan uw vluchtgegevens in onze calculator en u ontvangt direct een vrijblijvend advies over uw rechten.

Recent vertraagde vluchten TUI

Vragen? Chat of bel