Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Was uw vlucht van of naar Düsseldorf Airport vertraagd?

Was uw vlucht van of naar Düsseldorf Airport vertraagd?
Check uw vlucht

Vind hier de vertraagde vluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Düsseldorf Airport en had uw vlucht een vertraging van meer dan drie uur? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Düsseldorf Airport in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met actuele vertraagde vluchten van en naar Düsseldorf Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Luchthaven Düsseldorf

Düsseldorf Airport is de tweede luchthaven van Duitsland. Sinds de heropening in 2001 blijft de luchthaven maar groeien in het aantal passagiers. Luchthaven Düsseldorf is ook steeds meer in trek bij Nederlandse passagiers. Vanuit Nederland kun je gemakkelijk per trein op de luchthaven komen. Sinds 2016 vliegen ook grote vliegtuigmaatschappijen als Singapore Airlines en Cathay Pacific vanaf Düsseldorf Airport.

Düsseldorf Airport vertrek en aankomst

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Heeft u gevlogen vanaf of naar Düsseldorf Airport en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst met vertraagde vluchten staat.

Recent vertraagde vluchten

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Was uw vlucht vertraagd? Check uw vergoeding