Is uw vlucht met KLM geannuleerd?

Vind hier de KLM vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met KLM geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw geannuleerde KLM vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met probleemvluchten van KLM is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.



Mijn vlucht staat er niet bij

Kunt u uw vlucht niet terug vinden in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Geannuleerde vluchten KLM september 2017

Passagiers die donderdag 14 september met vlucht KL 737 van Amsterdam (AMS) naar vliegveld Hato, Curaçao (CUR) zouden vliegen moesten een andere vlucht nemen, omdat hun vlucht geannuleerd werd.

Zou u op 19 september van JFK Airport, New York (JFK) naar Amsterdam Schiphol (AMS) vliegen met vlucht KL 642? Dan had u te maken met een geannuleerde vlucht.

Zat u op één van deze vluchten en kwam uw vervangende vlucht meer dan één uur eerder of twee uur later aan? Dan heeft u recht op een vergoeding tot €600 per persoon. 

Recent geannuleerde vluchten

Vragen? Chat of bel