Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Was uw vlucht van of naar Rotterdam Airport geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon.
Check uw vlucht

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Rotterdam Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Rotterdam Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Rotterdam Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Vliegveld Rotterdam

De tweede regionale luchthaven van Nederland wordt gebruikt voor lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. De voornaamste vliegtuigmaatschappijen die gebruik maken van luchthaven Rotterdam zijn Transavia, BA CityFlyer en BMI Regional. In de zomer worden er meer vluchten uitgevoerd van en naar Rotterdam Airport en dan maken ook vliegtuigmaatschappijen als Turkish Airlines, Onur Air en Corendon gebruik van het vliegveld.

Rotterdam airport aankomst en vertrek

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Rotterdam Airport geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchten

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding