Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Was uw vlucht van of naar Amsterdam Schiphol Airport geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon.
Check uw vlucht

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Amsterdam Schiphol Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Amsterdam Schiphol Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Amsterdam Schiphol Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Informatie luchthaven Schiphol

De luchthaven van Amsterdam behoort tot een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Elk jaar groeit het aantal passagiers dat gebruikt maakt van de luchthaven. Om alle passagiers te kunnen ontvangen heeft Schiphol zes start- en landingsbanen. De luchthaven ligt dicht bij de zee en heeft veel last van verschillende windrichtingen. De zes banen liggen daarom allemaal in een andere windrichting. De start- en landingbanenconstructie zorgt ervoor dat Schiphol en de passagiers minder last ondervinden van de wind.

Claim indienen voor uw geannuleerde vlucht

Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Amsterdam Schiphol Airport geannuleerd? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchten

13599 passagiers hebben EUclaim een score van 4,5 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 13599 ervaringen