Was uw vlucht van of naar Amsterdam Schiphol Airport geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Amsterdam Schiphol Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Amsterdam Schiphol Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Amsterdam Schiphol Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Ryanair staking 28 september treft ook Amsterdam Schiphol Airport

Vanwege een pilotenstaking bij de Ierse budgetmaatschappij Ryanair zijn er veel vluchten van en naar Eindhoven airport geannuleerd op 28 september. De vluchten FR2335 van Amsterdam naar Malaga en FR2334 van Malaga naar Amsterdam werden geannuleerd. Passagiers hebben recht op een vergoeding voor deze vluchtannuleringen. 

Vlucht geannuleerd door stroomstoring Schiphol 

Zondag 29 april 2018 heeft een stroomstoring op Amsterdam Schiphol Airport ervoor gezorgd dat veel vluchten geannuleerd zijn. Is uw vlucht voor 12.00 uur geannuleerd door de stroomstoring? Dan heeft u geen recht op een vergoeding, omdat dit gaat om een buitengewone omstandigheid. Is uw vlucht na 12.00 uur geannuleerd van of naar Schiphol dan heeft u recht op een vergoeding tot €600 per persoon. KLM, Transavia en easyJet hebben de meeste vluchten geannuleerd na dit tijdstip. Vloog u met een van deze vliegtuigmaatschappijen dan is de kans groot dat u recht heeft op een vergoeding. Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Controleer eenvoudig uw vlucht en wij geven direct het juiste advies. 

Check uw vlucht

Informatie luchthaven Schiphol

De luchthaven van Amsterdam behoort tot een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Elk jaar groeit het aantal passagiers dat gebruikt maakt van de luchthaven. Om alle passagiers te kunnen ontvangen heeft Schiphol zes start- en landingsbanen. De luchthaven ligt dicht bij de zee en heeft veel last van verschillende windrichtingen. De zes banen liggen daarom allemaal in een andere windrichting. De start- en landingbanenconstructie zorgt ervoor dat Schiphol en de passagiers minder last ondervinden van de wind.

Claim indienen voor uw geannuleerde vlucht

Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Amsterdam Schiphol Airport geannuleerd? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchten

Vragen? Chat of bel