Is uw vlucht met Corendon Airlines geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Corendon Airlines vluchten met recht op een vergoeding

Werd uw vlucht met Corendon Turkish Airlines (CAI) geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw geannuleerde Corendon Airlines vlucht in de lijst onderaan deze pagina staat. De actuele lijst met probleemvluchten van Corendon Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Waar heeft u recht op bij een geannuleerde Corendon Airlines vlucht?

Uw rechten als vliegtuigpassagier worden beschermd in de Europese Verordening 261/2004. Hierin staat dat u mogelijk recht heeft op een vergoeding, oftwel compensatie, wanneer uw vlucht wordt geannuleerd. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. Een vlucht valt onder Verordening 261/2004 wanneer:

Dit betekent dat wanneer u vliegt met Corendon Turkish Airlines vanuit Turkije naar Nederland u geen recht heeft op een vergoeding. Wanneer u vliegt vanuit Nederland en uw vlucht wordt geannuleerd heeft u mogelijk recht op een vergoeding.

Bij een geannuleerde vlucht is het van belang wanneer u bent geïnformeerd over de annulering van de vlucht. Het moment van informeren bepaalt of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies:

Stel: u vliegt met Corendon Airlines (CAI) van Amsterdam naar Turkije. Op de dag van vertrek wordt uw vlucht geannuleerd omdat er mist is op Amsterdam Schiphol Airport. U krijgt een nieuwe vlucht aangeboden voor de volgende dag. In deze situatie heeft u geen recht op een vergoeding omdat mist gezien wordt als een buitengewone omstandigheid.

De hoogte van de vergoeding

Wanneer u niet op tijd bent geïnformeerd door Corendon Airlines over uw geannuleerde vlucht heeft u recht op een vergoeding, oftwel compensatie. De hoogte van het bedrag wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Check uw vlucht

Geld terug voor uw geannuleerde Corendon Airlines vlucht

Is uw vlucht met Corendon Turkish Airlines geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Kijk snel of uw vlucht in onderstaande lijst staat. Staat uw vlucht er niet bij? Controleer dan uw vluchtgegevens in onze calculator. Wij geven u graag gratis advies over uw rechten als vliegtuigpassagier. Dient u uw claim in bij EUclaim dan zetten wij onze jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Onze service is op basis van no cure, no pay. U loopt geen enkel risico.

Recent geannuleerde vluchten Corendon Airlines

Vragen? Chat of bel