Was uw vlucht van of naar Eindhoven Airport geannuleerd?

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Eindhoven Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Eindhoven Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Eindhoven Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Eindhoven luchthaven

Eindhoven Airport is de grootste regionale luchthaven van Nederland. De luchthaven is in handen van de Koninklijke Luchtmacht, maar wordt ook gebruikt voor de burgerluchtvaart. Steeds meer Nederlandse vliegtuigpassagiers maken gebruik van vliegveld Eindhoven. Om de groei in het aantal vluchten en passagiers in goede banen te kunnen leiden is in 2016 gestart met opknappen van het buitenterrein het parkeergelegenheid bij Eindhoven Airport.

Vlucht checken

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Eindhoven Airport geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.Mijn vlucht staat er niet bij

Staat uw vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Recent geannuleerde vluchten

Vragen? Chat of bel