Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Eindhoven Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Eindhoven Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Eindhoven Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Vluchten op Eindhoven Airport geannuleerd door slecht weer

In het weekend van 9 en 10 december zijn veel vluchten op Eindhoven Airport (EIN) geannuleerd wegens het slechte weer. Vandaag, maandag 11 december, is Eindhoven Airport sinds 13.00 uur helemaal gesloten. Er zullen dus geen vluchten vertrekken of aankomen op de luchthaven. Passagiers hebben in deze situatie geen recht op een vergoeding. Sneeuw wordt gezien als een buitengewone omstandigheid en dan is de vliegtuigmaatschappij niet verantwoordelijk voor de geannuleerde vlucht. Gedupeerde passagiers hebben wel recht op verzorging van de vliegtuigmaatschappij. U kunt hierbij denken aan eten, drinken en waar nodig een hotelovernachting.

Vlucht checken

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Eindhoven Airport geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Staat uw geannuleerde vlucht niet in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel