Was uw vlucht van of naar Eindhoven Airport geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Eindhoven Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Eindhoven Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Eindhoven Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Ryanair vluchten van en naar Eindhoven geannuleerd door staking

Op 28 september staken de piloten van Ryanair op vluchten van en naar Eindhoven airport. Daarbij zijn flink wat vluchten geannuleerd. Passagiers van de volgende vluchten komen mogelijk in aanmerking voor een vergoeding op basis van Verordening 261/2004.

De volgende vluchten zijn op vrijdag 28 september door Ryanair geannuleerd in verband met de pilotenstaking.

Is uw Ryanair vlucht van of naar Eindhoven airport geannuleerd door de staking? Controleer in onze calculator waar u recht op heeft.

Check uw Ryanair vlucht

Vlucht checken

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Eindhoven Airport geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchten Eindhoven Airport

Vragen? Chat of bel