Vrouw wachtend op luchthaven op vertraagde vlucht

Was uw vlucht van of naar Düsseldorf Airport geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon.
Check uw vlucht

Vind hier de probleemvluchten met recht op een vergoeding

Vloog u van of naar Düsseldorf Airport en werd uw vlucht geannuleerd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Bekijk snel of uw vlucht van of naar Düsseldorf Airport in onderstaande lijst staat. De lijst met actuele vluchten van en naar Düsseldorf Airport is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Luchthaven Düsseldorf

Düsseldorf Airport is steeds meer in trek bij Nederlandse passagiers. Vanaf station Arnhem is de Duitse luchthaven gemakkelijk per trein te bereiken. Naast de groei in passagiers groeit ook jaarlijks het aantal bestemmingen vanaf de luchthaven. Vanaf luchthaven Düsseldorf worden ruim 180 bestemmingen wereldwijd aangevlogen. Vliegtuigmaatschappijen als Lufthansa, Singapore Airlines en Cathay Pacific vliegen vanaf de tweede luchthaven van Duitsland.

Düsseldorf Airport vertrek en aankomst

De database van Lennoc Flight Intelligence registreert alle vluchtbewegingen van Europa. Is uw vlucht vanaf of naar Düsseldorf Airport geannuleerd en twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Check dan of uw vlucht in onderstaande lijst staat.

Recent geannuleerde vluchten

14467 passagiers hebben EUclaim een score van 4,4 uit 5 gegeven op Trustpilot.
Lees hoe deze passagiers onze service hebben ervaren.

Bekijk 14467 ervaringen
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding