Is uw vlucht met Brussels Airlines geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht
Foto Actie

Vind hier de Brussels Airlines vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met Brussels Airlines geannuleerd? Wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw geannuleerde Brussels Airlines vlucht in onderstaande lijst staat. De actuele lijst met probleemvluchten van Brussels Airlines is samengesteld op basis van de door ons ontwikkelde database. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Pilotenstaking bij Brussels Airlines op 14 en 16 mei 2018

Gisteren hebben de piloten van Brussels Airlines aangekondigd te gaan staken. Ze zijn ontevreden over hun loon- en arbeidsvoorwaarden. Op maandag 14 en woensdag 16 mei leggen ze het werk neer. Om deze reden heeft Brussels Airlines al veel vluchten geannuleerd. Na schatting gaan er ruim 70.000 passagiers geraakt worden door de staking. Op de website van de vliegtuigmaatschappij is te zien welke vluchten er worden geannuleerd. Voor nu gaat het om de volgende aantallen:

Maandag 14 mei 2018: 207 vluchten geannuleerd
Woensdag 16 mei 2018: 209 vluchten geannuleerd

Passagiers waarbij de vlucht wordt geannuleerd door staking hebben volgens Verordening 261/2004 recht op een vergoeding. De vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon.
Twijfelt u of u vlucht is geannuleerd door de staking? Controleer dan uw vluchtgegevens in onze calculator en wij geven u direct vrijblijvend advies over uw rechten.

Check uw Brussels Airlines vlucht

Recent geannuleerde vluchtenMijn vlucht staat er niet bij

Kunt u uw geannuleerde vlucht niet terug vinden in onderstaande lijst? Check dan uw vlucht en binnen enkele minuten weet u of u recht heeft op een vergoeding.

Vragen? Chat of bel