Is uw vlucht met Surinam Airways geannuleerd?

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier de Surinam Airways vluchten met recht op een vergoeding

Is uw vlucht met Surinam Airways (PY) geannuleerd en bent u hierdoor met vertraging aangekomen op uw eindbestemming? Twijfelt u of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of  geannuleerde Surinam Airways vlucht in de lijst onderaan deze pagina staat. Staat uw Surinam Airways vlucht er niet bij? Controleer dan uw vluchtgegevens in onze calculator en wij geven u vrijblijvend advies. 

Uw rechten als vliegtuigpassagier van Surinam Airways

Vliegtuigpassagiers hebben in Europa rechten wanneer hun vlucht wordt geannuleerd. Deze rechten zijn sinds 2005 vastgelegd in Verordening 261/2004. Wanneer uw SLM-vlucht kort voor vertrek wordt geannuleerd heeft u mogelijk recht op een vergoeding die kan oplopen tot €600 per persoon. Of uw vlucht onder Verordening 261/2004 valt is gebaseerd op een aantal punten:

Stel: U vliegt met Surinam Airways van Paramaribo naar Nederland. Wanneer u op de luchthaven komt is uw vlucht geannuleerd en vertrek je pas de volgende dag terug naar Nederland. In deze situatie heeft u geen recht op een vergoeding, omdat u vertrekt van buiten de EU met een niet-Europese vliegtuigmaatschappij.

Wanneer uw Surinam Airways vlucht vanuit Nederland wordt geannuleerd is het van belang wanneer u hiervan op de hoogte bent gebracht. Het moment van informeren bepaalt of u recht heeft op een vergoeding:

De hoogte van de vergoeding

Wanneer uw geannuleerde Surinam Airways vlucht onder de regels van Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding. De hoogte van deze vergoeding is vastgelegd in bedragen van €250, €400 en €600 per persoon. Op basis van de vluchtafstand wordt de hoogte van het bedrag bepaald. 

Recht op vergoeding

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

De Surinam Airways vlucht van Amsterdam naar Parimaribo (PY 993) is een vlucht van 7531 km en daarom heeft u dan recht op €600 per persoon.

Recent geannuleerde vluchten Surinam Airways

Vragen? Chat of bel