Vergoeding bij vertraging van uw vlucht

Heeft u te maken gehad met een vertraging van uw vlucht en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding tot €600 per persoon? Check uw vertraagde vlucht en ontvang direct advies. Check uw vergoeding

Wanneer kan ik een vergoeding krijgen voor mijn vertraagde vlucht?

U heeft recht op een vergoeding wanneer uw vertraagde vlucht valt onder de regels van Verordening 261/2004. Sinds het bestaan van de wetgeving worden de rechten van vliegtuigpassagiers beschermd in Europa. In Verordening 261/2004 staat omschreven dat u recht heeft op een vergoeding bij een vertraging van uw vlucht als:

Hoeveel vergoeding krijg ik voor mijn vertraagde vlucht?

Wanneer uw vlucht onder Verordening 261/2004 valt heeft u recht op een vergoeding. Deze vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht:

Hoogte van de vergoeding op basis van afstand vertraagde of geannuleerde vlucht

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Bij een vlucht met een afstand van 3500 kilometer of meer en een vertraging tussen de drie en vier uur, heeft u recht op 50% van de vergoeding.

Bereken de afstand van uw vlucht

  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
  • {{ airport.Name }} ({{ airport.IATACode }})
We hebben geen vliegveld gevonden met uw zoekopdracht
De afstand tussen {{ distanceCalculator.flights[0].departureAirport }} en {{ distanceCalculator.flights[0].arrivalAirport }} is {{ distanceCalculator.distance | number:2 }} km. Controleer of u recht heeft op een vergoeding.
U heeft nog niet alle benodigde informatie ingevuld

Hoe kan ik de vergoeding voor de vertraging van mijn vlucht ontvangen?

Om te weten of u recht heeft op een vergoeding voor het geleden tijdsverlies kunt u de vluchtgegevens van uw vertraagde vlucht controleren in onze calculator. Binnen enkele minuten geven wij u een vrijblijvend advies over uw rechten. Dient u de claim in bij EUclaim dan zorgen wij ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. De service van EUclaim is op basis van no cure, no pay en daarmee loopt u geen enkel risico.

Check uw vlucht

Passagiers over de service van EUclaim

Ontvang vergoeding voor uw vertraagde vlucht via EUclaim

EUclaim heeft ruim twaalf jaar ervaring bij het ophalen van de vergoeding voor gedupeerde vliegtuigpassagiers. 557.690 passagiers gingen u al voor door gebruik te maken van onze service. Bij EUclaim combineren we onze toegang tot de unieke database van Lennoc Flight Intelligence met onze jarenlange ervaring op het gebied van passagiersrechten. Wanneer de vliegtuigmaatschappij niet wil betalen gaan wij voor iedere passagier naar de rechter. U betaalt alleen onze succesfee wanneer wij de vergoeding voor u hebben opgehaald.

Vragen? Chat of bel