Piloten tekort KLM en stroomstoring Zaventem

KLM heeft piloten tekort en moet zomerverlof gaan intrekken. Brussel Zaventem Airport had vanmorgen te maken met een stroomstoring wat voor chaos zorgde en Amsterdam Airport Schiphol heeft de meeste directe vluchten van Europa. 

[youtube_video classes=”” id=”qug-jNwF_ro” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qug-jNwF_ro” name=”Piloten tekort bij KLM, chaos op Zaventem en Schiphol heeft meeste directe vluchten” videooptions=”rel=0″ desc=”KLM heeft een groot tekort aan piloten, grote chaos vanochtend door stroomstoring op Brussel Zaventem airport en Schiphol heeft het meeste aantal directe vluchten van alle Europese luchthavens. Welke gevolgen deze ontwikkelingen voor jou hebben vertelt Jasmijn je in het EUclaim nieuws van 15 juni 2017.” durationmin=”2″ durationsec=”18″ uploaddate=”2017-06-15″ thumbnailurl=”https://www.euclaim.nl/wordpress/wp-content/media/nl/2017/06/15-juni0b.jpg”]

Tekort aan piloten bij KLM

Eerder deze week berichtte EUclaim al dat KLM te maken heeft met een groot tekort aan Piloten. Vakbond VNV is het niet eens met de plannen van KLM om zomerverlof in te trekken. Dit is het zoveelste jaar waarbij het zomerseizoen voor problemen zorgt in de personeelsplanning.

Chaos op Zaventem

Een stroomstoring op Brussel Zaventem Airport heeft vanmorgen in behoorlijke vertragingen geresulteerd. Geen vliegtuig kon opstijgen of landen. Rond 07.00 uur was de storing verholpen.

Schiphol stoot London van de troon

De meeste directe vluchten van Europa vertrekken vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Op de tweede plek komt London Heathrow en als derde Frankfurt Airport.
Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Nederlands glorie: Schiphol heeft grootste aantal directe vluchten van Europa
Volgende nieuwsitem
Staking cabinepersoneel British Airways gaat twee weken duren
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments