What about her: Vluchtvertraging & EUclaim

Blogger Laura is bekend geworden met haar reisblog Whatabouther. In deze blogpost schrijft ze over haar nieuwe reiservaringen, hoe ze omgaat met vluchtvertraging en haar ervaringen met EUclaim.

vlucht

Vluchtvertraging (en waarom ik dit helemaal niet erg vind)

De afgelopen jaren heb ik ontelbare vluchten gemaakt. Veel vluchten betekent onverhoopt vaak ook veel vertraging, koffers die zoekraken en soms zelfs pas dagen later naar huis kunnen. Of kunnen vertrekken. Sinds twee jaar heb ik ontdekt dat dat helemaal niet zo erg is. Soms zit ik zelfs te duimen dat ze over een bepaald aantal uur gaan… Ik heb namelijk al een stuk of vijf (goedgekeurde) claims ingediend en zo echt een bak aan geld terug kunnen krijgen. Waar ik uiteraard weer nieuwe vluchten mee heb geboekt. Zo vloog ik van deze claims naar Jordanië en de Filipijnen en boekte ik gisteren nog een ticket naar Belize… Zomaar, omdat het kon. Omdat ik geld terug heb gekregen. En waar kan je dat beter aan besteden dan aan een nieuw ticket?

Lees het hele artikel op Whatabouther.nl

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
1 vlucht, 17 vluchtnummers!
Volgende blogartikel
De beste weg naar… Ibiza!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding