Vertraging tijdens de voorjaarsvakantie? EUclaim helpt!

Het is weer voorjaarsvakantie, dé tijd van het jaar waar de ski’s weer ondergebonden worden en we genieten van een weekje op de piste. Steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor om te vliegen naar hun favoriete winterbestemming, het is snel, makkelijk en je kunt bij steeds meer vliegtuigmaatschappijen goedkoop je skiuitrusting meenemen.

piste met sneeuw en stoeltjeslift

Wintersportbestemmingen Salzburg en Innsbruck

Dé vliegtuigmaatschappij bij uitstek voor wintersportliefhebbers is Transavia. Het is de enige vliegtuigmaatschappij die vanuit Nederland mag landen op het vliegveld van Innsbruck wanneer er minder zicht is. Dit vliegveld ligt namelijk tussen de bergen. Piloten hebben een extra training nodig om hier te mogen landen tijdens een beperking in het weer zoals mist. Op Salzburg airport vliegen easyJet en Transavia vanuit Nederland.

Vertraging op vakantie

Ook in de wintersportgebieden komen vertraging voor, en dan niet altijd door een buitengewone omstandigheid zoals sneeuw. Gelukkig gaat het vaak goed, maar mocht je vakantievlucht vertraging oplopen dan is het fijn om te weten dat je rechten als passagier goed beschermd zijn in de Europese Verordening 261/2004. Bij vertragingen vanaf 3 uur heb je recht op een vergoeding tot €600 per persoon! EUclaim helpt passagiers dagelijks bij het verkrijgen van deze vergoeding van de vliegtuigmaatschappijen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van passagiersrechten en toegang tot de database van Lennoc Flight Intelligence, hebben wij al veel passagiers succesvol geholpen.

Mocht jouw vlucht niet helemaal gaan zoals gepland dan kun je op onze website eenvoudig je rechten checken. EUclaim helpt!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Van Fashion week tot de Classic Car show; Londen in februari
Volgende blogartikel
De voorbereiding van de vlucht: Hoe gaat het in zijn werk?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel