Verras je Valentijn in de lucht

KLM heeft dit jaar een leuke actie bedacht voor Valentijnsdag.

Stoelen in een vliegtuig

Als je je geliefde wil verrassen aan boord van een intercontinentale KLM vlucht op de meest romantische dag van het jaar kun je het volgende doen: Via de speciale cadeauservice “KLM Wannagives” kun je kiezen uit een aantal speciaal geselecteerde cadeautjes om je geliefde op 10 kilometer hoogte te verrassen.

Deel bijvoorbeeld een virtuele kus of geef hem of haar een speciaal voor Valentijn aangeboden chocolade-hart. Dit is gratis te regelen via de KLM Wannahaves site.

Voorwaarde is wel dat dit uiterlijk vandaag nog geregeld kan worden en het om een reeds geboekte intercontinentale vlucht moet gaan.

Er worden ook andere mogelijkheden aangeboden variërend van een design-glas champagne tot een lekker geurtje, maar dit wordt allemaal tegen betaling aangeboden.

Je kunt je geliefde laten weten wie zijn of haar Valentijn is, maar uiteraard kun je hem of haar ook anoniem de liefde verklaren!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Onderschepping door F16 geen overmacht
Volgende blogartikel
Gemiste aansluiting door krappe overstap geen overmacht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding