Valentijn is terug met wederom een bijzondere reis

Een tijdje geleden ben ik samen met het EUclaim-modelvliegtuigje de wereld rond gevlogen: in 16 vluchten vloog ik naar 14 landen en op alle luchthavens die ik aandeed schreef ik een kort reisverslag – uiteraard voorzien van foto van het enige echte EUclaim-vliegtuig op die luchthaven.

De komende weken ben ik, Valentijn Kuperus, ook weer op pad met het EUclaim-vliegtuig. Deze keer ga ik niet op wereldreis, maar ga ik een weekje op vakantie naar India. Echter, zoals ik in één van mijn vorige blogs ook al schreef, is het voor mij een sport om een zo bijzonder mogelijke route in elkaar te zetten. Dat is ook deze keer weer gelukt: met een totaal van 10 verschillende vluchten heb ik een mooie combinatie van bijzondere toestellen, mooie vliegveldlounges en luxe vliegtuigcabines weten te boeken – alles door handig gebruik te maken van frequent flyer miles. Zo vlieg ik een stuk in het ‘appartement’ van Etihad, test ik een aantal pas geopende lounges en kan ik de mooie bar aan boord van de Airbus A380 van Qatar Airways uitproberen.

Vanuit iedere bijzondere vliegveldlounge (bijvoorbeeld op de luchthavens van Londen, Abu Dhabi, Doha en Mumbai) zal ik een kort verslag schrijven van mijn belevenissen aan boord en op de luchthaven– uiteraard weer voorzien van een foto van het enige echte EUclaim-vliegtuig.

Benieuwd wat ik in de tussentijd meemaak? Via mijn Instagram-account houd ik een live fotoverslag bij van mijn reis!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding