Thuis in Singapore

De -relatief korte- vlucht van Bali naar Singapore verliep perfect: de 2,5 uur waren precies genoeg voor een glas champagne, een biefstukje met twee heerlijke glazen wijn en een kop koffie met whisky na - alles terwijl ik kon genieten van een spannende film! Helemaal leuk als je je bedenkt dat deze vlucht helemaal gratis was dankzij de frequent flyermiles!

Eenmaal aangekomen in Singapore, snelde ik me naar de paspoortcontrole en de vriendelijke dame die mijn paspoort stempelde heette me hartelijk ‘welkom terug’ in Singapore.

De afgelopen twee jaar ben ik best vaak in Singapore geweest, onderandere omdat mijn beste vriend daar studeerde en omdat ik er een studiereis naartoe heb georganiseerd. Ik ken daardoor maar al te goed de weg in de stad en al helemaal op het vliegveld, waar ik ook regelmatig een overstap heb gehad. Vrijwel op de automatische piloot begaf ik me daarom naar terminal 3, die helemaal in Spongebob Squarepants-stijl bleek te zijn versierd – heel erg leuk!

Na het land weer te zijn uitgestempeld, ben ik naar de luxueuze Silverkris-lounge van Singapore Airlines gegaan, waar ik nu geniet van een kaasplankje met champagne voordat ik ga boarden voor mijn 6,5 uur durende vlucht naar Beijing. Daar heb ik een hele krappe overstap, dus ik weet nog niet of ik dat ga redden!

Benieuwd of ik mijn aansluiting ga halen? Houd deze site dan goed in de gaten!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding