Terug in Nederland!

Na een ruim 13 uur durende vlucht landde ik vanmorgen in het donkere, koude en regenachtige Nederland. Wat een verschil met het heerlijke zonnetje in Azië!

De vlucht was een mooie afsluiter van deze fantastische reis: de 13 uur waren precies genoeg om te kunnen genieten van een uitgebreid diner en ontbijt, een paar films te kunnen kijken onder het genot van lekkere drankjes en ook nog een fatsoenlijke nachtrust te pakken. De stoelen waren om te zetten naar een volledig plat bed en dankzij een tweetal kussens en een lekker warm dekbed heb ik heerlijk kunnen slapen!

Bij het rondbrengen van het ontbijt kwam een drietal stewardessen mij vertellen dat ik zo schattig was als ik lag te slapen – altijd leuk nieuws om de dag mee te beginnen! Bij aankomst op Schiphol ging ik snel door de immigratie (helaas kreeg ik geen stempel) en haalde ik mijn koffer op. Voor ik het wist, was ik op weg naar Nijmegen – gelukkig mooi op tijd, want ik moet over een aantal uur een tentamen maken!

De afgelopen weken waren fantastisch: ik heb prachtige dingen gezien, toffe vluchten gehad, heerlijke gerechten gegeten, vriendelijke mensen ontmoet en ik ben heerlijk uitgerust door mijn strandverblijf op Bali! Ook was het ontzettend leuk om het EUclaim-vliegtuig mee te nemen: op ieder vliegveld vroegen mensen me waar ik de foto’s voor aan het maken was – telkens een leuk gespreksonderwerp dus!

De komende tijd moet ik even hard aan de studie, maar gelukkig staan eind februari de volgende vluchten alweer op de planning. Ik kan niet wachten!

Voor nu iedereen hartelijk bedankt voor het volgen van mijn belevenissen, ik vond het geweldig om jullie vanaf ieder vliegveld op de hoogte te houden!

Schiphol airport

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding