Sightseeing in Seoul

Eenmaal bijgekomen van mijn hardloopsessie in Beijing, vloog ik in ongeveer 2 uur tijd naar Seoul. Ik had op meerdere plekken gelezen dat het vliegveld, Incheon International, één van de meest efficiënte luchthavens ter wereld was en dat de immigratie er nooit lang duurt. Dat ging in mijn geval helaas niet op: zowel heen als terug stond ik bijna een half uur in de rij!

EUclaim vliegtuigje op de luchthaven van Seoul

Na mijn paspoortstempel gehaald te hebben, pakte ik de trein naar het centrum van Seoul, waar ik de dag heb doorgebracht. Seoul is één van de grootste en drukste steden ter wereld en vanwege het onleesbare Koreaanse alfabet, was het in het begin erg lastig om de weg te vinden. Uiteindelijk kreeg ik het systeem in de ogenschijnlijke wirwar van straten een beetje door en kon ik in het heerlijke winterzonnetje een aantal van de prachtige paleizen en stadspoorten bekijken. Qua temperatuur was het wel even wennen: waar het op Bali boven de 30 graden was, bleek de temperatuur hier onder het vriespunt te liggen!

Nadat ik de stad een paar uur verkend had, pakte ik de trein terug naar het vliegveld om voor mijn volgende vlucht in te checken. Daar bleek dat ik, door een toestelwijziging op het laatste moment, met de Hello Kitty-jet zou vliegen! Twee vluchten op deze reis dus daarmee! Zelfs mijn boardingpass was versierd met Hello Kitty-tekeningen en het vliegtuig (dat ik nu bij de gate zie staan) ziet er veelbelovend uit!

Benieuwd hoe mijn Hello Kitty-vlucht naar Taipei verloopt? Je leest het binnenkort hier!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding