Rennen en wachten in Beijing

De 6,5-uur durende vlucht van Singapore Airlines naar Beijing was geweldig: niet alleen was de stoel ontzettend comfortabel en het eten erg lekker, vooral de crew op deze vlucht was uitzonderlijk goed!

Telkens werd ik geholpen met een grote glimlach en het iedereen maakte steeds een praatje met me om te vragen wat ik ging doen in Beijing en waar ik vandaan kwam.

Ik vertelde uiteraard dat ik veel vlieg en ik het leuk vind om zoveel mogelijk maatschappijen te proberen. Dit vonden ze ontzettend leuk om te horen en aan het einde van de vlucht kreeg ik een kaart mee waar al het personeel (inclusief de piloten!) mij veel fijne reizen toewenste – een ontzettend leuk aandenken aan de vlucht!!

Eenmaal aangekomen in Beijing moest ik rennen om mijn overstap te halen, maar helaas zat alles niet echt mee: zowel bij de transferdesk als bij de immigratie en veiligheidscontrole werkte het personeel uitzonderlijk langzaam, wat er toe leidde dat er enorme rijen stonden. Terwijl ik de minuten weg zag tikken en mijn vlucht al een paar keer omgeroepen was, werd ik eindelijk naar voren in de rij gehaald zodat ik -na alsnog een flink sprintje te hebben getrokken- nét op tijd voor mijn vlucht was en als laatste passagier aan boord ging.

Nu zit ik in mijn stoel uit te hijgen en vertrek zometeen met Air China richting Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding