Home of the world’s leading airline

Na een paar uur gewacht te hebben in de lounge in Caïro, was het tijd om aan boord te gaan van mijn vlucht naar Abu Dhabi.

EUclaim vliegtuigje op de luchthaven van Abu Dhabi

Ik had er erg naar uitgekeken om de business class van ‘The world’s leading airline’ te proberen en ik werd zeker niet teleurgesteld! Ondanks dat het toestel op het laatste moment gewijzigd was naar een toestel met een ouder business class product, was het erg indrukwekkend! Ik zat in een heerlijke, brede stoel en kon op de 3-uur durende vlucht genieten van een heerlijke 5-gangenlunch, met uiteraard een heleboel champagne!

De uitzichten uit het raam op de Sinaï-woestijn en het Arabisch schiereiland waren prachtig en de tijd vloog voorbij! Voor ik het wist, was ik alweer geland in Abu Dhabi, de thuishaven van Etihad Airways. Dankzij de Fasttrack-immigratie voor business classpassagiers was ik binnen een paar minuten alweer gereed voor mijn volgende vlucht, maar die bleek twee uur vertraagd te zijn.

Gelukkig heeft Etihad een prachtige lounge, waar ik op dit moment geniet van een kaasplankje en een goed glas whisky! Ik heb net even heerlijk lang gedoucht en genoten van een korte massage en ik ben weer helemaal klaar voor de rest van de reis! Zometeen kan ik op weg naar Bangkok de nieuwste business class voor lange afstand proberen op de Boeing 777-300ER van Etihad, ik ben benieuwd!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding