EUclaim de wereld rond – Valentijn`s reizen

Vliegen is voor veel mensen niet meer dan een noodzakelijke manier om van A naar B te komen en iedereen zal dan ook proberen het aantal vlieguren tot een minimum te beperken, maar dat geldt niet voor mij. Ik, Valentijn Kuperus (23), maak er een sport van om zo lang mogelijk in het vliegtuig te zitten en met een zo groot mogelijke omweg naar mijn bestemming te vliegen.

Door handig gebruik te maken van frequent flyerprogramma’s kan ik dit op een studentenbudget doen – in business class! De tijd die ik in vliegtuigen en op vliegvelden doorbreng, kan ik handig gebruiken om de boeken voor mijn studie fiscaal recht grondig te bestuderen: ik blijf immers student!

Rond de kerstdagen vlieg ik met 16 vluchten een afstand van ruim 40.000 kilometer. Maar dat doe ik niet alleen: samen met het enige echte EUclaim-vliegtuig doe ik in totaal 14 landen aan en maak ik op ieder vliegveld waar ik kom een foto van het EUclaim-vliegtuig, voorzien van een kort reisverslag.

Ongetwijfeld wordt mijn reis ook voor de echte luchtvaartliefhebber interessant: zo bezoek ik de komende weken de volledige top 5 van de beste luchthavens ter wereld, heb ik twee vluchten met de ‘World’s Leading Airline’ en vlieg ik met een aantal bijzondere vliegtuigen (waaronder de Hello Kitty-jet van EVA Air, die op deze blog al eens vaker ter sprake kwam).

Benieuwd wat ik allemaal ga meemaken? Houd dan deze website goed in de gaten!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding