De Business Class van Cathay Pacific

’Merry Christmas!’, ondertussen is mij al wel 100 keer een fijne kerst gewenst door het ontzettend attente luchthavenpersoneel hier in Hongkong, waar ik vanmorgen aangekomen ben.

Mijn vlucht van Singapore naar Hongkong was fantastisch, met het nieuwste businessclass-product van Cathay Pacific! De stoelen stonden richting het raam gedraaid met overal afscheidingen ertussen, zodat je enorm veel privacy had. Met 1 druk op de knop werd je stoel omgezet in een ruim bed, het spreekt dan ook voor zich dat ik heel goed kon slapen op deze vlucht!

Eenmaal aangekomen in Hongkong besloot ik zoveel mogelijk lounges van Cathay Pacific uit te proberen. De een is werkelijk nog luxer dan de ander en ze zijn allemaal van alle gemakken voorzien: van regendouches tot cocktailbars en van sandwich-deli’s tot koffiebars met allerlei heerlijke koffiespecialiteiten – alles uiteraard inbegrepen bij de prijs van het ticket! Buiten de lounges om mag het vliegveld van Hongkong (gelegen op een kunstmatig eiland in zee) er overigens ook zijn: het is een prachtige, ruime luchthaven met heel veel glas, waardoor alles heel licht is! In de terminal speelt constant klassieke muziek, wat voor een erg rustgevend effect zorgt.

Zometeen ga ik boarden voor mijn laatste vlucht van de ‘heenweg’ van mijn reis: na nog 5 uur vliegen zit ik dan eindelijk op Bali, waar ik kerst en oud & nieuw ga vieren! Maar zometeen eerst een kerstdiner aan boord van mijn favoriete vliegtuigtype: ik vlieg met de ‘Jumbojet’ 747!

Wordt vervolgd!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding