Bijkomen op Bali

Vorige week kwam ik na maar liefst 8 vluchten aan op het Indonesische eiland Bali. Nadat ons toestel bij de gate geparkeerd stond, werd ik door de piloten uitgenodigd om even te komen kijken in de cockpit van het toestel. Ontzettend leuk en gaaf om die ingewikkelde bediening van die Boeing 747 te zien!

Omdat ik horrorverhalen had gehoord over urenlange wachtrijen bij aankomst op Ngurah Rai Airport, had ik een VIP-arrival service geboekt. Dat werkte perfect! Bij de gate werd ik opgewacht en gaf ik mijn paspoort af, ik werd vervolgens naar een wachtruimte gebracht en enkele minuten later kreeg ik mijn paspoort gestempeld en wel weer terug! In 10 minuten tijd zat ik al in de taxi naar mijn hotel!

De afgelopen week heb ik me geweldig vermaakt op het prachtige eiland: afwisselend lag ik op het strand en ging ik het eiland over om de vele tempels, rijstvelden en prachtige natuur te bewonderen. Elke avond kon ik genieten van het heerlijkste eten en de lekkerste cocktails: een perfecte manier om kerst en oud & nieuw te vieren dus!

Maar, zoals wel vaker, was ik na een week wel weer toe aan een flinke portie vlieguren! Vanmiddag ben ik met een taxi naar het vliegveld gegaan (wat ontzettend lang duurde vanwege de verkeersdrukte) en ik checkte in voor mijn komende 7 vluchten – iets wat de grondsteward flink wat hoofdpijn bezorgde! Ik vlieg zometeen eerst via Singapore en Beijing naar Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea! Dat klinkt als een paar ‘regionale vluchten’, maar ik leg een afstand van 4500 mijl af – evenveel als van Nederland naar Alaska! Perfect voor iemand die zoveel van vliegen houdt als ik!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding