Bangkok in sneltreinvaart

5 vluchten gehad en nu nog 3 te gaan binnen de komende 24 uur! Ik was bang dat de vermoeidheid ondertussen toe zou slaan, maar ik heb vannacht heerlijk geslapen op mijn vlucht naar Bangkok!

EUclaim vliegtuigje op de luchthaven van Bangkok

Mijn stoel was om te zetten naar een bed en door lichte turbulentie werd ik heerlijk in slaap gewiegd! Voor het zover was heb ik uiteraard weer heerlijk gegeten aan boord, er was zelfs een heuse ‘Food & Beverage manager’ aan boord die allerlei adviezen over gerechten op de menukaart gaf en overal een goede wijnsuggestie bij had!

Na het eten heb ik dus een paar uur heerlijk geslapen, waarna we met twee uur vertraging landden in Bangkok. Van de piloot kreeg ik een kopie van het flight plan van de vlucht mee als souvenir, erg attent!

In Bangkok sprintte ik naar de trein om nog eventjes in het centrum van de stad te kunnen rondlopen voor ik weer terugmoest. Omdat ik twee uur verloren had door de vertraging, had ik uiteindelijk effectief nog maar 3 kwartier in de stad, erg jammer! Maar gelukkig ben ik aankomende zomer er een week, dan maak ik het ruimschoots goed!

Na het bliksembezoekje aan de stad, ging ik weer naar het vliegveld, waar ik nu zit te wachten op mijn Cathay Pacific-vlucht naar de beste luchthaven ter wereld: Singapore Changi!

Wordt vervolgd!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding