60 landen!

Zojuist heb ik voet gezet in het 60e land waar ik tot nu toe geweest ben: Taiwan! Helaas heb ik nu alleen maar een (lange!) overstap, maar aanstaande juli verblijf ik daadwerkelijk een aantal dagen in dit land.

EUclaim vliegtuigje in de lounge van Eva Air

De vlucht van Eva Airways vanuit Seoul werd uitgevoerd met de beroemde Hello Kitty-jet: een vliegtuig volledig in het thema van de populaire tekenfilmserie! Niet alleen de buitenkant van het toestel was met Hello Kitty-tekeningen versierd, de hele vlucht zelf was ook volledig in thema! Zo waren alle (veiligheids)filmpjes voorzien van de tekenfilmfiguurtjes, speelde constant het muziekje van de serie, was er een heus Hello Kitty-menu en barstte het vliegtuig van de goodies: van Hello Kitty-kussentjes tot koptelefoons en van servetjes tot zelfs toiletpapier! Ontzettend grappig om te zien hoeveel werk erin gestoken was!

Aangekomen in Taipei haalde ik mijn koffer op en zag ik tot mijn grote schrik dat er een wieltje van mijn (gloednieuwe!) koffer volledig was afgebroken. De luchtvaartmaatschappij bood aan dat voor mij te repareren, maar dan moest ik mijn koffer een week later op komen halen op het vliegveld in Taipei – niet te doen dus! De komende dagen moet ik dus maar met mijn koffer zonder wieltje zeulen!

Inchecken voor mijn volgende vlucht kon helaas nog niet, wat betekent dat ik nu de hele nacht zit te wachten tot ik morgenochtend vroeg mijn koffer in kan checken. Gelukkig heb ik een grote stapel studieboeken bij me om de nacht mee door te komen!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding