Travel Valley: Zijn goedkope vliegtickets duurkoop?

EUclaim heeft een artikel geschreven voor Travel Valley. We geven je wat tips mee waar je op kunt letten bij het kiezen van een vliegtuigmaatschappij voor jouw reis. 

vliegtuig

Ontzettend veel websites beweren over de ‘goedkoopste vliegtickets’ te beschikken. Iedereen wil immers zo goedkoop mogelijk naar zijn/haar bestemming reizen. Vliegtuigmaatschappijen zijn steeds meer in een prijsoorlog terechtgekomen en de toestroom van budgetmaatschappijen is de afgelopen jaren dan ook hard gegroeid.

Vliegen naar Europese hoofdsteden

Reiscomfort en de prijs van je vliegticket gaan niet altijd hand in hand. Langdurige vertragingen, slechte informatievoorziening en service zijn klachten die vaak voorkomen. Is dat de lage prijs van het ticket waard of betaal je liever wat extra voor betere service? Is het zo dat goedkopere vliegtuigmaatschappijen met meer vertragingen en annuleringen te maken hebben? Kortom: Zijn goedkope vliegtickets duurkoop? Om deze vraag te beantwoorden bekijken we de annuleringen en vertragingen van 2015 naar 4 Europese topbestemmingen: Barcelona, Rome, Lissabon en Praag. Lees hier het artikel op Travel Valley.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Emirates benoemd tot s ’werelds beste vliegtuigmaatschappij
Volgende blogartikel
Goed voorbereid op reis
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding