Transavia vlucht geannuleerd door coronacrisis? Je hebt rechten!

Transavia vliegt na een maandenlange pauze vanwege het coronavirus weer naar verschillende vakantiebestemmingen. Toch worden er nog steeds veel Transavia vluchten geannuleerd vanwege corona. Maar dit is niet altijd de échte reden. We leggen uit wat je rechten zijn wanneer je Transavia vlucht wordt geannuleerd vanwege het coronavirus.

Transavia vlucht met een ondergaande zon

Vlucht geannuleerd? Check áltijd je rechten!

Is je vlucht door Transavia geannuleerd vanwege het coronavirus? Check dit dan áltijd bij EUclaim. Het komt geregeld voor dat vliegtuigmaatschappijen vluchten annuleren vanwege bedrijfseconomische redenen en dit onterecht wijten aan het coronavirus. Wanneer een positief reisadvies geldt en Transavia vliegt op deze bestemming, gebeurt het regelmatig dat vluchten op een bepaald tijdstip worden geannuleerd met als reden corona. Deze reden is ongeldig als op een ander moment op de dag de maatschappij wel op diezelfde bestemming vliegt. Is je vlucht binnen 14 dagen voor vertrek geannuleerd? Dan heb je mogelijk recht op een vergoeding tot €600 per persoon. Ook eventuele extra gemaakte kosten kun je terugvragen via EUclaim. Denk hierbij aan parkeerkosten, de kosten van autohuur, accommodaties etc.

Vlucht geannuleerd en corona voucher ontvangen van Transavia?

Heb je een corona voucher ontvangen voor je geannuleerde vliegticket van Transavia? Dan kun je deze door EUclaim laten beheren. Wij controleren de voucher op rechtmatigheid en houden de vervaldatum in de gaten. Wanneer de voucher verlopen is, zorgen wij ervoor dat je alsnog je geld terugkrijgt, desnoods via een juridische procedure. EUclaim zorgt ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Klachten over je geannuleerde Transavia vlucht?

Momenteel krijgen we veel klachten binnen over geannuleerde Transavia vluchten vanwege het coronavirus. Je hoort binnen 7 dagen na de vluchtannulering je geld terug te krijgen of een voucher aangeboden te krijgen. Heb je geen voucher ontvangen? Krijg je het geld voor de tickets niet terug? Wil je een claim indienen voor vergoeding bij een geannuleerde vlucht? EUclaim staat voor je klaar met advies. Neem contact met ons op of check vrijblijvend je rechten in onze calculator.  • Voucher ontvangen voor je geannuleerde reis?

    Is je vakantie geannuleerd vanwege het coronavirus? Met de voucherbeheer service van EUclaim krijg jij je geld terug!


    Voucherbeheer

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Overstap gemist door een vluchtvertraging
Volgende blogartikel
Veilig op vakantie in coronatijd? Zo doe je dat!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding