Smartphone apps voor de slimme reiziger deel 2

Een tijdje geleden hebben we een blog geschreven over smartphone apps voor de slimme reiziger. Met de kerstvakantie in het vooruitzicht delen we graag nog meer leuke en interessante apps met jullie.
Apps voor reizigers

Housetrip

Wil je geld besparen als je op vakantie gaat? Huur dan een huis of appartement in plaats van je verdiende geld uit te geven aan een dure hotelrekening. De app Housetrip is erg gevarieerd in het aanbod en heeft leuke verassingen: van huizen in Londen tot kastelen in Toscane. Het fijne aan de app is, dat je details van het gevonden huis kunt delen met je medereizigers en je kunt gelijk tips bekijken van restaurants, winkels en kroegjes in de buurt.

Packing Pro

Op het moment dat we op vakantie gaan, nemen we eigenlijk altijd te veel mee. Soms zoveel dat we bij vliegen het toegestane gewicht overschrijden en we moeten bijbetalen. Met deze app op je telefoon gaat dat niet meer gebeuren! Geef in de app aan wanneer je op vakantie gaat, waarheen, voor hoe lang en of het een zakelijke of privéreis is. Op basis van deze gegevens geeft de app precies aan wat je mee moet nemen.

Tripit

Heb je genoeg van al het papierwerk dat je mee moet nemen als je op vakantie gaat? Gebruik dan de app Tripit! In de app kun je al je belangrijke reisdocumenten plaatsen en op basis daarvan een handige reisroute maken. Je kunt de reisroute met je reisdocumenten ook bekijken als je offline bent en op allerlei verschillende apparaten. Dit is natuurlijk erg handig als je op reis bent. Verder kun je in de app zien of je vlucht vertraagd of geannuleerd is.

Seatguru

De Seatguru app wordt door Tripadvisor gezien als de must-have app voor mensen die reizen met het vliegtuig. In de app staan ongeveer 700 kaarten van ruim 100 verschillende vliegtuigmaatschappijen wereldwijd. Je kunt het hele vliegtuig door lopen en op basis van adviezen van andere gebruikers van de app, de beste plaats in het vliegtuig kiezen.

Geniet van je reis!

Bron: Ideal Home’s Consumer Editor, Girl About Tech – Amy Cutmore

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
5 tips voor vliegen met kinderen
Volgende blogartikel
Vele vertragingen bij TUI
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding