Sluit het hoofdstuk Sturgeon maandag?

Maandag 17 juni zal de Rechtbank Haarlem zich nogmaals over 170 rechtszaken buigen die EUclaim tegen Transavia voert. Het betreft allemaal zaken die betrekking hebben op vluchten uit 2009. Al 4 jaar lang verzet Transavia zich tegen heldere wetgeving die passagiers recht geeft op een schadevergoeding in geval van een vertraging van meer dan 3 uur.

De Rechtbank zal aan Transavia en EUclaim vragen waarom een door de Rechtbank verzochte mediation mislukt is. Bijna alle 170 zaken staan inmiddels voor vonnis. We gaan er dan ook vanuit dat deze zitting de laatste zal zijn wat deze 170 zaken betreft. Dan hebben we in totaal meer dan 4 jaar lang geprocedeerd tegen Transavia.

Rechtszittingen in Nederland zijn openbaar. Haarlem is een leuke stad. Dus als u de zitting zelf eens bij wilt wonen, dan kunt u er een mooie en interessante dag van maken. Na de zitting drinken wij altijd een borreltje. U bent van harte welkom.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Staatssecretaris moet airlines harder aanpakken
Volgende blogartikel
Is er leven voor een claim?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding