Reactie Staatssecretaris Mansveld op rapport vlucht-vertraagd.nl

Begin februari hebben we onze eerste reactie gegeven op het lijvige rapport over misstanden bij de afhandeling van klachten door Nederlandse airlines. Vooral Arkefly en Transavia moesten het ontgelden.

Journalisten hadden ons gemeld dat vlucht-vertraagd.nl weigerde inzage te geven in de onderliggende documenten. We begrijpen steeds beter waarom vlucht-vertraagd.nl dit weigerde. Er klopt namelijk niets van. De vele reacties van klanten op onze site geven een volstrekt ander beeld.

Staatssecretaris Mansveld heeft in een brief aan de Tweede Kamer geschreven dat: Op basis van de gegevens kan ik overigens niet beoordelen waar deze getallen (red: zoals genoemd in het rapport van vlucht-vertraagd.nl) op zijn gebaseerd en of het gegronde klachten betreft. De inspectie Leefomgeving en Transport (verder: de inspectie) herkent dergelijke aantallen niet uit haar praktijk.”

Zou Tom van Bokhoven, CEO van Vlucht-vertraagd.nl en Greenclaim.nl, de heleboel bij elkaar verzonnen hebben? Het lijkt er steeds meer op. Het zou mooi zijn als Tom of zijn mededirecteur Mario Wester open kaart gaan spelen. Dat zou iedere twijfel bij Tweede Kamerleden kunnen weghalen. We zijn benieuwd.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Reactie Europees Parlement op aanpassingen Verordening
Volgende blogartikel
Vrolijk op weg naar Pasen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding