Op avontuur, een citytrip of zonvakantie? Dit zijn de 5 must-brings!

Of je nou gaat wandelen in de bergen van Oostenrijk, de vele kerken van Rome bezoekt of aan het strand gaat liggen op een zonovergoten Kreta, voor elke vakantie moet je andere spullen meenemen. De vraag die elke vakantieganger zich keer op keer weer afvraagt; wat moet ik nou écht meenemen? Wat is onmisbaar? Want te veel meenemen is een veelvoorkomend fenomeen, en niet alleen bij gezinnen. Bij EUclaim weten we wat reizen is, en wat je dus écht niet mag missen als je tijdens je strandvakantie Bali besluit een dagje de jungle te ontdekken. Een wereld van verschil, geloof ons.

wandelaar met rugzak in de bergen
Bedenk je eerst: wat ga je doen op vakantie? En daarvoor hoef je niet meteen je hele vakantie uit te plannen, maar denk gewoon logisch na. Ga je veel wandelen? Dan zijn stevige schoenen en blarenpleisters noodzakelijk. Maar waar je misschien niet over nadenkt is verdwalen, want je hebt GPS op je telefoon. Behalve als je telefoon geen bereik heeft of de batterij leeg is, dan is een kompas wel zo handig. We geven dan ook graag voor elke soort vakantieganger een top 5 weer met onmisbare items.

De Avonturier

Ben jij een avontuurlijke vakantieganger die graag de onbekende paden verkent? Dan weet je dat een paar kilo in je rugtas een groot verschil kan maken. Daarom adviseren we je bij het zorgvuldig inpakken van je tas, deze 5 items vooral niet te vergeten: uitzicht op bergen en meer

De Stedentripper

Winkelen, historische monumenten bekijken en de lokale hapjes en drankjes proeven. Stedentrips zijn de ultieme manier om de Metropolen van de wereld te ontdekken. Reis je met het vliegtuig dan is het voordelig om enkel met handbagage te reizen, slim inpakken dus! Neem deze 5 items vooral mee: colloseum rome

De Zonaanbidder

Het geruis van de zee op de achtergrond en de warmte van de zon op je gezicht. Ben jij meer het type die wil uitrusten in de zon? Dan mag je deze 5 items zeker niet vergeten mee te nemen op jouw strandvakantie: zee met golven en strand   Heb jij nog aanvullingen op deze must-brings? Laat ze ons weten in een reactie!
Vorig blogartikel
Emirates brengt je nu ook naar Bali
Volgende blogartikel
Vervolgschade door vluchtvertraging: Wat zijn je rechten?

Geef een reactie

Vragen? Chat of bel