Ondernemingsraad KLM vreest Fransen

Onze nationale trots, de KLM staat aan de vooravond van een nog verdere samensmelting met Air France. Volgens vele dagbladen vinden de werknemers dat maar niets. Ze zijn trots op hun bedrijf en willen als onafhankelijk bedrijf binnen de Air France-KLM groep verder werken. En daar zijn wij het bij EUclaim mee eens.

Verder is men bang dat de KLM wordt meegetrokken in een negatieve spiraal door het verlieslijdende Air France. De veranderingen zouden per 1 juli ingaan, maar de ondernemingsraad van de KLM heeft nog geen positief advies gegeven.

De afgelopen jaren hebben we menig robbertje gevochten met de KLM maar altijd stond en staat de passagier centraal. Zowel bij EUclaim, maar ook bij de KLM. De KLM is het, net als andere luchtvaartmaatschappijen, oneens met de Europese regelgeving die passagiers de bescherming biedt die zij nu eenmaal verdienen. Maar de KLM gaat er zo goed als dat kan correct mee om. En dat past een bedrijf als KLM.

We wensen de vele KLM-medewerkers die nu vechten voor het behoud van hun eigen identiteit veel succes.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Morgen staking Portugal
Volgende blogartikel
Thomson vliegtuig twee keer kapot in één week
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding