Meivakantie begint met vertragingen

Afgelopen weekend was voor veel passagiers het begin van de meivakantie en daarmee is ook het zomerseizoen voor vakantievluchten begonnen.

Arkefly vliegtuigen staan stil op de luchthaven

Helaas niet zonder de nodige vertragingen, zo bleek vandaag. Zowel Arke, Transavia als Corendon hadden te maken met vertragingen, soms zelfs behoorlijke. De redenen voor de vertragingen zijn uiteenlopend en worden momenteel nog door ons onderzocht. Wel blijkt maar weer dat wanneer er in de vakantietijd de weekenddagen volgepland worden en er technische problemen ontstaan, dit meteen zijn weerslag heeft op de gehele planning.

Opvallend is, dat Arke tot afgelopen weekend in de hele maand april nog geen enkele vertraging van meer dan 3 uur heeft gehad. Toch ging het net aan het eind van de maand goed mis. Afgelopen weekend hadden ook zij te maken met langdurige vertragingen. Dit is een behoorlijke kater voor de passagiers na een geslaagde Koningsdag. Het gaat hier om de OR 503 en OR 504 van en naar Fuerteventura en de OR 733 en OR 734 van en naar Antalya.

Ook Corendon Dutch Airlines kende een goede start in April met geen enkele vertraging van meer dan 3 uur tot 24 April j.l. Echter hadden zij de pech dat op 25 April 2014 het extra geleasede toestel voor deze zomerperiode te laat kwam. Hierdoor waren passagiers op de CND 513 en CND514 van en naar Antalya met zo’n 9 uur vertraagd.

Transavia kende dit weekend wel vertragingen, maar geen grote problemen met vertraagde vluchten van meer dan 3 uur.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Geen rectificatie voor Brandpunt Reporter uitzendingen Ryanair
Volgende blogartikel
Waarom EUclaim 97% van de rechtszaken wint
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding