Massa pleidooien Transavia: deel 3

Gisteren en vandaag was het weer zover. Na de massapleidooien die in Januari zijn gehouden heeft Transavia bij de Rechtbank in Haarlem geëist dat alle 132 zaken toch stuk voor stuk zouden worden behandeld.

Gisteren en vandaag was het weer zover. Na de massapleidooien die in Januari zijn gehouden (zie deel 1 en deel 2) heeft Transavia bij de Rechtbank in Haarlem geëist dat alle 132 zaken toch stuk voor stuk zouden worden behandeld.

De insteek van de massa pleidooien was nu juist om duidelijkheid te krijgen wat de lijn van vonnissen zou zijn. Die is inmiddels duidelijk. Ook Transavia passagiers hebben rechten. Net zoals passagiers die bij andere maatschappijen hebben geboekt. De afgelopen 5 jaar hebben we veel met Transavia in de Rechtbank gestaan. Jarenlange aanhoudingen, wraking van rechters, 3 zaken naar de Hoge Raad en nu weer vele lange dagen. Maar wees gerust, we hebben de tijd en het geduld om voor onze klanten hun wettelijke schadevergoeding veilig te stellen.

Onze juristen zijn niet alleen heel goed, ze zijn ook sterk. De afgelopen 2 dagen hebben we kruiwagens vol dossiers in en uit de Rechtbank getild. Maar ach, ze zijn jong. Geen medelijden.

We houden u op de hoogte. We verwachten vonnissen binnen afzienbare tijd.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Verordening 261/2004: voorlopig verandert er niets
Volgende blogartikel
Wanneer heb ik recht op een schadevergoeding?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding