Last-minute naar Brazilië voor het WK?

Honderdduizenden voetbal supporters zullen in juni en juli afreizen naar Brazilië voor het WK voetbal. De Europese landen zijn het meest vertegenwoordigd. De vraag naar vliegtuigstoelen op de route Europa naar Brazilië is enorm, maar ook de vraag naar binnenlandse vluchten in Brazilië is erg groot. Hoe kom je nu nog een beetje betaalbaar in Brazilië?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je sowieso niet voor een prikkie kan reizen. Alle maatschappijen hebben hun prijzen aangepast naar de vraag. Om de minst dure tickets te vinden moet je ruim kijken. Routes via Amerika, Mexico of Panama kunnen tot de beste opties horen. Je zult dan wel moeten overstappen. De pakketreizen waarbij een chartervlucht, 3 dagen hotel, transfers en een entree kaartje zit lijken volledig uitverkocht. Dit is vaak de meest voordeligste manier om een WK wedstrijd te bezoeken.

Gelukkig zijn voor de thuisblijvers de straten, kroegen en huizen hier in Nederland oranje gekleurd. Nu nog 25 graden, zon, wit zand in de tuin en een caipirinha in je hand en je waant je bijna op de Copa Cobana. 

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
EUclaim schenkt vergoeding aan Ronald McDonald Kinderfonds
Volgende blogartikel
Japanner breekt record vliegen met zoveel mogelijk verschillende airlines
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Paul Vaneker is Senior Flight Intelligence en heeft bij KLM en Transavia gewerkt. Verschijnt veel in de media om op te komen voor rechten van passagiers. Bekend van nu.nl, NOS, Volkskrant, Telegraaf, AD en Parool.

Meer over Paul
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding