Intelligente koffers, ze bestaan!

Het bedrijf Delsey heeft een koffer ontworpen dat veel meer is dan alleen een koffer. De koffer kan namelijk je telefoon opladen en laat het je weten wanneer het niet meegegaan is met je vliegtuig. Ook kan het zelf aangeven hoe zwaar de koffer is. Super handig!

koffer

Pluggage

Met een app op je telefoon maak je verbinding met je Pluggage koffer. De app kan je dan een seintje geven wanneer de koffer in het vliegtuig geladen is. Ook het gewicht wordt via de app gemeten. Je kunt de app ook gebruiken om bijvoorbeeld te bekijken wat de weersvoorspellingen zijn op je eindbestemming. Je kunt je vluchtstatus in de gaten houden via de app, zodat je snel op de hoogte bent van een eventuele vertraging.

Verder wordt er nagedacht over het maken van verlichting aan de binnenkant van de koffer die vanzelf aan gaat wanneer je de koffer opent. Ook een extra beveiligingsoptie met vingerafdruk is mogelijk, zodat niemand zomaar jou koffer kan openen. Wat dacht je van een speaker aan de binnenkant van de koffer die uit kan schuiven en zo je favoriete muziek kan spelen?

Stemmen op je favoriete functie

Op de website van Delsey kan het publiek nu stemmen welke handige onderdelen jij zou willen zien bij deze koffer. Niet alle opties zullen daadwerkelijk doorgevoerd worden in het definitieve design.

Breng hier je stem uit: http://www.delseypluggage.com/en/#vote

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Arke passagiers missen vlucht door vervroegd vertrek
Volgende blogartikel
De gezichten van EUclaim: Marieke
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding